Vremea rea a mutat distracţia de pe acoperiş la subsol. Vezi cum...

Vremea rea a mutat distracţia de pe acoperiş la subsol. Vezi cum a fost party-ul Blackout cu italienii de la Agents Of Time FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1858304252">
Timişorenii s-au distrat la un nou party organizat de Blackout
Timişorenii s-au distrat la un nou party organizat de Blackout

Din cauza vremii nefavorabile, organizatorii evenimentului „The Biggest Rooftop Party in Town“ au fost nevoiţi să mute petrecerea desfăşurată sâmbătă noaptea de pe acoperiş în parcarea subterană a Iulius Mall-ului.

„Deşi vremea n-a ţinut cu noi şi a trebuit să mutăm toată distracţia la subsol, astfel că am transformat «The Biggest Rooftop Party in Town» în «The Biggest Basement Party in Town» toată lumea a fost surprinzător de fericită de alegerea pe care am luat-o. Cum să fii altfel când afară erau 13 grade, iar în parcarea subterană era numai bine de dansat. Promitem să ne luăm revanşa şi cât de curând vom organiza un rooftop party pe bune, care va fi şi ultimul event din vara aceasta, marca #BlackOut. Mulţumim încă o dată publicului numeros şi frumos alături de care am dansat sâmbătă seara şi le mulţumim că au venit încărcaţi de energie pozitivă şi good vibes only”, au transmis organizatorii.

Vedetele serii au fost italienii de la Agents Of Time, care au reuşit să fie pe placul celor aproximativ 1.200 de spectatori (conform organizatorilor) care au participat la acest party. La pupitrul de mixaj au mai fost duo-ul NiCe7, Atapy şi Edwerd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.