Doi copii răniți după un accident provocat din neatenție. Vezi ce GAFĂ...

Doi copii răniți după un accident provocat din neatenție. Vezi ce GAFĂ au făcut agenții de la Poliția Rutieră FOTO

1
DISTRIBUIȚI

13898164_1236039173129864_1158980580_o

Un moment de neatenție la volan a băgat în spital doi copii minori, victime ale unui accident produs, în această după amiază, pe Calea Șagului. O șoferiță care avea pe bancheta din spate doi copii a oprit la o trecere de pietoni de pe Calea Șagului pentru a acorda prioritate unor pietoni. O altă conducătoare auto care venea din spate nu a fost atentă și a intrat în plin în spatele Volkswagen-ului Jetta, oprit la trecere.

În urma impactului, bancheta pe care se aflau cei doi copii a fost pur și simplu dată peste cap. Șoferița a cărei mașină a fost lovită s-a sperit groaznic și a sunat imediat la 112. La fața locului au ajuns imediat două echipaje de la Ambulanță care i-au preluat pe cei mici dar și pe femeie. Aceștia au fost transportați la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale. Traficul pe Calea Șagului este îngreuna la această oră din cauza accidentului.

Un echipaj de la Poliția Rutieră a ajuns la locul accidentului după mai bine de jumătate de oră de la producerea accidentului.


Prima grijă a agenților, conform martorilor oculari, a fost să o certe pe șoferiță că a lăsat mașina pe șosea și încurca traficul. Aceasta le-a replicat că era obligată de lege să facă lucrul acesta, fiind vorba de un accident cu victime. După ce s-au lămurit că au fost victime, polițiștii s-au apucat de măsurători chiar dacă a doua mașină nu mai era pe poziția inițială

 

1 COMENTARIU

  1. Cum masa sa fi atat de imbecil sa te iei de aia care a oprit regulamentar la trecerea de pieroni, vaca aia care a facut accidentul sigur are pile bine puse

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.