ACS Poli a înregimentat un fost conducător de la ASU Politehnica. UPDATE...

ACS Poli a înregimentat un fost conducător de la ASU Politehnica. UPDATE Vezi primele declarații ale lui Sorin Boiangiu în noua postură

2
DISTRIBUIȚI
ATT_1423758567718_20150212_174155
Sorin Boiangiu în momentul sosirii la ASU Politehnica

Clubul bănățean de Liga I a realizat un transfer și la nivelul conducerii. ACS Poli l-a angajat pe Sorin Boiangiu pe postul de team-manager după o perioadă în care Ioan Miculaș a fost ”interimar” pe mai multe funcții. Boiangiu a activat în ediția 2014-15 chiar la ASU Politehnica, sezon în care echipa finanțată de suporteri a promovat în C.

Sorin Boiangiu (38 de ani) este oficial la ACS Poli pe postul de team-manager. Timișorenii își căutau un conducător mai ales după ce directorul sportiv Ovidiu Maier a anunțat că va părăsi clubul. Cel poreclit ”Soca” a avut succes la câteva cluburi din zonă. Și-a început cariera de conducător la Viitorul Sânandrei, grupare care activase în Liga a III-a, mai târziu a promovat cu FC Caransebeș în eșalonul secund iar apoi, un an mai târziu, în 2015, a ajutat-o pe ASU Poli să facă pasul din D în C.


După baraj el a părăsit însă gruparea susținută de galerie. E cunoscut faptul că Boiangiu l-a adus pe Tavi Drăghici la ASU Politehnica. De această dată atacantul a fost urmat de conducător la ACS Poli.

UPDATE Contactat de PRESSALERT.ro Sorin Boiangiu a explicat pe scurt alegerea de a veni la ACS Poli: ”Mirajul Ligii I și onoarea de a lucra cu Ionuț Popa și acest grup minunat m-a atras”. ”Eu am fost jumătate de an la ASU Politehnica. Le respect mult munca și am rămas în relații bune cu suporterii și le urez multă baftă. Am plecat pentru că am avut alte probleme personale atunci”, a precizat ”Soca” despre fostul său club.

Noul manager sportiv al lui ACS Poli e convins că echipa se poate salva de la retrogradare și nu exclude posibilitatea ca la club să sosească noi jucători, aceasta fiind de altfel una dintre atribuțiile sale. ”Eu am venit să pun umărul la bunul mers al echipei… Sunt convins că e posibilă salvarea de la retrogradare. Pentru că s-a format un grup bun. Cu siguranță dacă se va reduce acea penalizare șansele sunt mai mari”, a conchis Sorin Boiangiu.

Amical în satul lui Popa

ACS Poli Timișoara nu va sta complet în pauza competițională cauzată de jocul echipei naționale cu Muntenegru din preliminariile CM 2018. Astfel, mâine, de la ora 17.00, gruparea de Liga I face o vizită echipei din satul copilăriei lui Ionuț Popa, Pesac. Șoimii din localitate evoluează doar în Liga a VI-a (Promoție) și au început noul sezon cu o victorie categorică, 4-1 la Triplex Beba Veche.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.