ACS Poli nu recuperează din ”prejudiciu” după întâlnirea cu Pandurii lui Grigoraș....

ACS Poli nu recuperează din ”prejudiciu” după întâlnirea cu Pandurii lui Grigoraș. Timișorenii au pus TUNURILE pe arbitraj GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1312730544">
Acs poli pandurii (25)
ACS Poli, la a doua înfrângere în noul sezon

ACS Poli Timișoara rămâne fără rezultat pozitiv în noua ediție a Ligii I și după întâlnirea cu Pandurii Târgu Jiu. Oaspeții pregătiți chiar de fostul antrenor al bănățenilor, Petre Grigoraș, s-au impus cu 3-1 (1-0), la capătul unui meci cu mai multe faze controversate. La final Ionuț Popa a acuzat dur arbitrajul după ce elevii săi au protestat în repetate rânduri pe teren.

Deși au venit după o deplasare în Israel, gorjenii au avut mai mult inițiativa în prima parte. În minutul 9 Mrzelak a fost aproape de deschiderea scorului, dar Straton i-a ghicit intențiile și i-a blocat tentativa de scăriță. Primul gol a venit în contul pandurilor în minutul 30, când Țucudean a primit mingea într-o poziție suspectă de ofsaid și a înscris cu un șut pe jos. Protestele jucătorilor la arbitrul asistent s-au dovedit în van. Același atacant putea să aducă liniște oltenilor peste opt minute, dar l-a luat la țintă pe portarul lui ACS Poli.

După pauză elevii lui Ionuț Popa, cărora le-a fost negat și un gol în prima parte – pe motiv de fault la portar, au revenit cu alt aplomb pe teren. Presiunea avea să dea roade după șapte minute. Mai întâi Cânu nu reușește să reia o minge deviată, apoi Scutaru trimite periculos cu capul și Lazăr scoate de sub bară. Din cornerul rezultat, executat de Croitoru, avea să egaleze Elek cu capul. Erau primele și singurele momente de bucurie pentru public, prezent cam în aceleași proporții ca și la meciul de sâmbătă al lui ASU Poli în B. Timișorenii, remontați păreau să forțeze victoria, însă Pandurii a revenit și ea la gânduri mai ofensive. În minutul 75 Neagu îl trage aparent de tricou pe Bujis și arbitrul Călin Iulian indică, aparent la fel de ușor, punctul cu var. Acolo de unde Obodo face 2-1 cu un șut în dreapta lui Straton. Pe un final destul de tensionat tot gorjenii aveau să mai înscrie o dată. Nou intratul Valentin Munteanu finalizând elegant singur cu Straton.

1-3 și ACS Poli rămâne într-o poziție delicată, la ”minus”, prin cele 14 puncte penalizare. În schimb, Petre Grigoraș pare să se simtă mai bine în Oltenia, Pandurii fiind acum la cota 7 din trei partide. Pentru timișoreni urmează o nouă deplasare dificilă, la Astra.

ACS Poli Timișoara: Straton – Scutaru, Cânu, Șeroni, Neagu – Artean – Bărbuț, Croitoru (cpt.), A. Cârstocea (65 I. Roșu), Popovici (61 Doman) – Elek. Pe bancă: Curileac – Bocșan, Drăghici și Vădrariu. Antrenor: Ionuț Popa.

Pandurii Tg. Jiu: Lazăr – Ungurușan (cpt.), Bujis, Bunoza, Grecu – Obodo, Mrzelak (88 Răuță) – Trifu, Voiculeț, Herea (66 V. Munteanu) – Țucudean (74 V. Alexandru). Pe bancă: Stanca – Vasiljevic, Pleașcă și Pițian. Antrenor: Petre Grigoraș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.