Alertă la graniţa de vest. Pompierii timișeni, intervenţie comună cu poliţia maghiară,...

Alertă la graniţa de vest. Pompierii timișeni, intervenţie comună cu poliţia maghiară, la un accident cu români FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-113918192">

14079904_1252086371523026_1519135432273273379_n

Alertă în această dimineaţă la graniţa de vest a României. Pompierii timişeni au fost solicitaţi să intervină la un accident care a avut loc la 1,5 km de Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, pe teritoriul Ungariei.

Două maşini s-au izbit frontal, iar unul dintre autoturisme s-a răsturnat în şanţ. La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD, o autospecială Dacia Duster, un ofițer și opt subofițeri, aceștia fiind însoțiți pe perioada deplasării pe teritoriul Ungariei de o autospecială a Punctului de Trecere Frontieră Cenad.


A fost activat protocolul de cooperare cu Direcția Județeană de Catastrofe Csongrad, din partea serviciilor maghiare fiind prezente la locul intervenției două autospeciale de pompieri, două ambulanțe și trei autospeciale de poliție.


Din fericire, cele trei victime implicate în accident, doi cetățeni austrieci de naționalitate română și un cetățean maghiar, au suferit doar contuzii minore in urma declanșării airbag-ului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.