Amicalul de gală cu Pick Szeged, ultima verificare pentru SCM Politehnica Timișoara....

Amicalul de gală cu Pick Szeged, ultima verificare pentru SCM Politehnica Timișoara. Când are loc jocul cu vicecampioana Ungariei

0
DISTRIBUIȚI
Poli Reșița (10)
Amical puternic pentru SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara a anunțat data și ora disputării partidei amicale cu MOL-Pick Szeged. Partida cu vicecampioana Ungariei va avea loc vineri seara și va reprezenta totodată ultima testare pentru handbaliștii alb-violeți înaintea startului noului sezon.

După dubla cu Reșița, Poli va mai disputa un singur amical în această vară.


Dorința a fost a ”principalului” Pero Milosevic, care consideră că nu e necesar un număr mare de meciuri în fața unui sezon plin. Inițial în acest weekend era prevăzută organizarea Cupei Poli. Bănățenii vor juca și în Cupa EHF în această toamnă. Cu Pick Szeged, adversar de tradiție al timișorenilor, se dorește inclusiv o prezentare a noii garnituri SCM Politehnica în fața propriilor fani. În ultimii ani maghiarii au fost o prezență constantă în primele două competiții continentale.

Marjanovic și compania urmează să înfrunte a doua reprezentantă a Ungariei în Liga Campionilor, vineri, de la ora 19.30, în Sala ”Constantin Jude”. A doua zi (ora 12), Pick va disputa un amical și cu HC ”Adrian Petrea” Reșița.

Primul duel oficial în noul sezon pentru SCM Poli va fi pe terenul nou promovate Dobrogea Sud Constanța, deocamdată pe site-ul FRH apare ziua de 28 august pentru acest joc din etapa I. În Cupa EHF, alb-violeții înfruntă în primul tur gruparea Põlva Serviti (Estonia), primul joc va fi în 3 sau 4 septembrie. În cazul în care se va califica în turul următor, Poli va juca împotriva norvegienilor de la ØIF Arendal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.