Artiştii timişoreni Saşi Vuşcan şi Decebal Daşcău au colaborat la realizarea unui...

Artiştii timişoreni Saşi Vuşcan şi Decebal Daşcău au colaborat la realizarea unui film cu subiect „fierbinte”, selectat pentru unul din cele mai importante festivaluri de film din lume

0
DISTRIBUIȚI
Artistul timişorean Saşi Vuşcan a realizat coloana sonoră pentru filmul Mostly Sunny
Artistul timişorean Saşi Vuşcan a realizat coloana sonoră pentru filmul Mostly Sunny

Artiştii timişoreni Saşi Vuşcan şi Decebal Daşcău (ambii stabiliţi de mulţi ani pe continentul nord-american), au colaborat la realizarea peliculei cinematografice „Mostly Sunny”, realizată de regizorul Dilip Mehta, un documentar fascinant despre vedeta de filme pentru aduţi Sunny Leone devenita Bolywood Star in India.

„«Mostly Sunny» este o producţie a două case de producţie canadiene de top, Hamilton/Mehta şi Balliran Production. Este povestea uneia dintre cele mai cunoscute actriţe de adult enterteinment, Sunny Leone, ajunsă unul dintre cele mai appreciate staruri de film la Bolywood. Muzica originală şi sound design-ul au fost realizate de mine, iar post-productia am realizato in studiourile Rolling Picture. Invitaţia producătorilor Craig Thompson şi David Hamilton de a scrie muzica originală şi de a realiza sound design-ul, a fost o onoare pentru mine, acestia fiind doi foarte importanti producatori executive canadieni.


Distributia filmului este patronata de gigantul Mongrel Media International unul din cei mai importanti distribuitori de film din lume. Cu Craig Thompson am mai colaborat in trecut la producţia «Hangman’s Graveyard» comisionat de History Channel, cu care am fost invitaţi sa participam cu el in festivaluri internationale unul din prmile primate fiind Toronto Heritage Award decernat de primarul Toronto-ului. Este a doua colaborare cu cinematographe-rul Decebal Daşcău, cu care mai am planificate două importante proiecte anul acesta şi un film artistic anul viitor. «Mostly Sunny» a fost selectat în gala TIFF 2016, Toronto International Film Festival, un important festival nord American. Oportunitatea de a lucra cu regizorul Dilip Mehta a fost o experienţă unica, echipa fiind compusă din canadieni, americani, indieni şi est europeni, este un clash al civilizaţiilor, o ocazie unica pentru mine să compun un soundtrack in care inserez si elemente vocale si instrumentale tipice muzicii traditionale indiene” ne-a declarat Saşi, a căui activitate internaţională se desfăşoară sub numele de Michael Vuscan.

Celălalt artist timişorean implicat în producţia acestui film, care s-a ocupat de rolurile de „cinematographer“ şi „editor“ este Decebal Daşcău.

Toronto International Film Festival va avea loc în perioada 8 – 18 septembrie şi este considerat ca fiind unul din cele mai importante festivaluri de profil din întreaga lume.

În această toamnă, Saşi Vuşcan, stabilit de mulţi ani în Canada, plănuieşte să revină la Timişoara. „Am in plan să revin la Timişoara. Aştept cu nerăbdare să mă revăd cu prietenii si colegii din Romania, cu cei din Burning Table şi sa incepem cursurile la şcoala de arte Artsoma “, a completat artistul timişorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.