ASU Politehnica se pregătește de prima misiune „afară” în B. Accidentări și...

ASU Politehnica se pregătește de prima misiune „afară” în B. Accidentări și un ”inapt” în lotul pregătit de Sorin Brîndescu

0
DISTRIBUIȚI
Sorin Brîndescu a ratat obținerea primului punct cu ASU Poli în B. Foto: Adrian Pîclișan
Sorin Brîndescu, în timpul jocului cu Chindia. Foto: Adrian Pîclișan

Nou promovata alb-violetă are parte vineri de prima deplasare în Liga a II-a. ASU Politehnica speră să obțină primele puncte în campionat la Vâlcea însă tehnicianul Sorin Brîndescu recunoaște că nu va fi o misiune ușoară. Mai mult, trei dintre jucătorii de bază ai ”Băieților în ghete” nu vor fi disponibili în Oltenia.

CSM Râmnicu Vâlcea a fost aproape de o victorie pe terenul lui UTA în prima etapă. Echipa pregătită de Ionel Gane a avut de asemenea parte de întăriri importante în vară. Bușu (ex-Baia Mare) și Stana (Petrolul), numărându-se printre achiziții. ”Din ce am văzut în această vară au făcut foarte multe achiziții, au adus și un antrenor nou, cu experiență, probabil va fi una dintre favoritele la promovare. Pentru noi e o deplasare grea. Am avut un start de campionat destul de dificil, cu meciuri foarte grele. Sperăm să remediem problemele din apărare și să facem un meci bun la Vâlcea și chiar să aducem puncte”, a declarat Sorin Brîndescu.

Erorile din meciul cu Chindia (scor 3-4) i-au pus pe gânduri pe alb-violeți, dar nu sunt de așteptat schimbări majore în echipă. ”Ne-a demoralizat puțin acel început. Am făcut mari greșeli, le-am conștientizat. Am făcut o analiză video. Sperăm să remediem problemele din apărare… M-am gândit la foarte multe variante, inclusiv schimbare de sistem.


Dar am zis să nu intrăm în panică la început, oricum vor apărea schimbări în primul 11, vedem după randamentul celor care vor intra în teren dacă e nevoie și de schimbarea sistemului”, a spus Brîndescu.

Timișorenii au realizat și un nou transfer după prima etapă. Totuși, Daniel Mărgărit, împrumutat de la Pandurii, a efectuat de abia în această dimineață primul antrenament cu ASU Poli. ”Nu pot să-mi dau cu părerea, pentru că de abia azi va face primul antrenament alături de noi. Vedem la ce nivel de pregătire e și dacă valoarea sa fotbalistică e peste cea a jucătorilor noștri”, a precizat tehnicianul timișorenilor despre ultimul venit.

”Noi vrem să obținem toate punctele, dar probabil meciul va fi decis de valoarea jucătorilor din teren și de nivelul la care se situează adversarul, pentru că nu-l cunoaștem foarte bine. Mai sunt probleme legate de legitimarea unor jucători. Am văzut că unii nu duc la ei 90 de minute și s-ar putea să apară schimbări. Stephan Drăghici a luat cartonaș roșu la UTA. E și jucător sub 21, au ei problemele lor, dar noi le avem pe ale noastre. La ora jocului echipa mai omogenă și concentrată”, a concluzionat Sorin Brîndescu.

Bădăuță s-a reaccidentat

Vestea proastă din tabăra alb-violetă e că Alexandru Bădăuță, golgheterul din sezonul trecut, s-a reaccidentat la antrenamente. Atacantul intrase pe teren cu Chindia și situația sa nu părea așa de complicată cum era anunțată inițiatl, dar ”din păcate la antrenamentul de luni, într-o contră cu un coleg s-a accidentat”. Brîndescu a precizat că nu va putea miza încă nici pe Vucea, care și-a încheiat recuperarea, dar se așteaptă undă verde de la medici pentru a începte pregătirea. Cât despre Alex Birău, dat inițial ca accidentat, antrenorul s-a rezumat să spună că e ”tot inapt este momentan”. De fapt ”Mexicanu” se afla într-un concediu în Grecia la ora disputării primului meci din noul sezon.

De menționat că portarul grec Markos Gkakos e în continuare la antrenamentele lui ASU Poli, jucătorul aflat în probe la concitadina FC Ripensia fiind nimeni altul decât fratele său, Giorgios Gkakos, tot goalkeeper.

Partida CSM Rm. Vâlcea – ASU Politehnica Timișoara se dispută vineri, de la ora 17.30 (Digi Sport 2), în etapa a II-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.