ASU Politehnica a anunțat prețurile biletelor pentru debutul în Liga a II-a....

ASU Politehnica a anunțat prețurile biletelor pentru debutul în Liga a II-a. Vezi cum arată noul echipament al alb-violeților FOTO

0
DISTRIBUIȚI
ASU Politehnica va juca mai mult ca sigur pe ”Dan Păltinișanu” în B
ASU Politehnica va debuta pe ”Dan Păltinișanu” în Liga a II-a

Formația timișoreană finanțată de suporteri a intrat în febra pregătirii primului meci din Liga a II-a. După ce după masă s-a oficializat că ASU Politehnica Timișoara o va întâlni sâmbătă pe Chindia Târgoviște în prima etapă, au fost anunțate imediat și prețurile biletelor de intrare.

Intrarea generală la jocul de sâmbătă de pe ”Dan Păltinișanu” va costa 10 lei. Membrii cotizanți ai clubului vor avea posibilitatea să achiziționeze biletul de meci la preț redus, 7 lei, în baza cardului de membru. Pentru acest meci accesul suporterilor va fi permis la Tribuna I, Tribuna II și Peluza Sud a ”Marelui oval”.

Vor să schimbe regulile

Partida dintre ASU Politehnica Timișoara și Chindia Târgoviște e bătută în cuie pentru sâmbătă, ora 11, ora clasică a Diviziei B. La Comitetul de Urgență al FRF de ieri druckerii au luat poziție față de această tradiție, majoritatea fanilor fiind nemulțumiți de ora ”de matineu”. Sebastian Novovic, reprezentantul ASU Poli la adunare, a explicat că dacă federalii vor să atragă suporterii cu adevărat pe stadion ar trebui și o oră decentă de vizionare a meciurilor. Se pare că ora 11 convine televiziunilor, care nu vor concurență la duelurile de Liga I. Totuși, la următoarea adunare de la FRF se va discuta și acest aspect propus practic de suporterii bănățeni. De asemenea se poate solicita în continuare, pentru următoarele jocuri, modificarea orei/datei de start a partidelor. Deocamdată nu se știu prea multe detalii despre negocierea drepturilor TV la nivelul noului eșalon secund.

Prin acceptarea Pâncotei, Liga a II-a are 21 de echipe și 42 de etape (21 pe tur), fără sistem play off, iar o echipă urmează să stea în fiecare rundă.

13882392_1124894534248979_1301323996838459139_n
Foto: Facebook

Echipament nou, stil asemănător

ASU Politehnica va folosi în următoarele două sezoane un echipament nou.


Modelul nu e foarte diferit de cel deja consacrat, adică dungi albe și violete, pentru echipamentul de acasă, nuanțe diferite de violet pentru cel de deplasare. Deosebirea față de varianta denumită ”Killer edition” e că dungile sunt zimțate și au de asemenea un ”pattern” folosit de ultrași pe cele de culoare violet. Deși noile tricouri nu au fost încă puse în vânzare, imagini cu noul echipament au apărut atât pe pagina de Facebook a echipei, cât și pe cele personale ale jucătorilor. Deoarece imaginea e un capitol major la clubul fanilor, s-a realizat și o ședință specială foto. De asemenea, pe mânecile noilor tricouri apare și mesajul noii campanii în care se implică ASU Poli împreună cu Agent Green: ”STOP Defrișărilor!”. Noutăți vor apărea și pe siteul clubului, sspolitehnica.ro, aflat în reconstrucție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.