ASU Politehnica, de la agonie aproape de extaz în debutul Ligii a...

ASU Politehnica, de la agonie aproape de extaz în debutul Ligii a II-a. Care a fost punctul slab al alb-violeților GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
ASU Politehnica, la prima experiență în Liga a II-a. Foto: Adrian Pîclișan
ASU Politehnica, la prima experiență în Liga a II-a. Foto: Adrian Pîclișan

ASU Politehnica a avut parte de un start cu stângul în Liga a II-a. Formația timișoreană susținută de galerie a cedat în fața Chindiei Târgoviște, scor 3-4, după un început dezastruos de meci. Conduși cu 4-0 alb-violeții au fost însă aproape de o revenire spectaculoasă pe final.

Vreme călduroasă și circa 2.500 de spectatori la debutul lui ASU Poli în B. Ușor sub așteptări, dar cu Peluza Sud din nou animată în alb-violet și alături de elevii lui Sorin Brîndescu până la capăt. Todorov și colegii săi au suferit de trac grav la începutul meciului. După un start ce părea decent, în minutul 14 fundașul timișorean ratează intervenția și Cherchez îl execută pe Mitrea pentru prima dată. Trec doar trei minute și Neguț profită de o nouă neînțelegere în defensiva alb-violetă, săltând balonul cu capul peste portar. Coșmarul părea complet după doar 20 de minute. Primul marcator face dubla după o fază pornită aparent din ofsaid. La 0-3 ”Băieții în ghete” și-au pierdut busola. Scenariul părea să se repete după pauză. După o șansă bună a lui Constantinescu, același Cherchez, în minutul 65, profită de o nouă eroare și își îndeplinește hattrick-ul.

Semnalul revenirii l-a dat Blănaru peste două minute. Atacantul care a mai activat în B a trimis cu capul în plasă în urma unui corner. Reacția peluzei a fost promptă. ASU Poli înscrie din nou când mai erau 20 de minute de joc, de această dată Giuricici oferă o bijuterie, un exterior către vinclu. La 2-4 entuziasmul apare din nou la cei echipați în dungi alb-violete. Mai trec nouă minute și același Ștefan Blănaru împinge mingea în poartă. E 3-4 și orice pare posibil, tribunele împing și ei jocul către poarta Chindiei. Dar echipa din Târgoviște, mai experimentată, a reușit să țină minute bune balonul departe de careul propriu.

ASU Politehnica pierde până la urmă în fața Chindiei Târgoviște, scor 3-4, dar reușește să șteargă impresia din prima parte și câștigă moral prețios într-o competiție în care domnește haosul și în care multe echipe se chinuie să supraviețuiască. Drept dovadă, ”simulacrul” de fotbal al Pâncotei la Afumați (0-16!).

ASU Politehnica Timişoara: Mitrea – Stefanovici, Todorov, Gălan (cpt.) Taub – Bilia – Teuţ (54 Motreanu), D. Constantinescu, Giuricici (75 Bădăuţă), Ghinescu (60 Dănăricu) – Blănaru. Antrenor: Sorin Brîndescu.

Chindia Târgovişte: Aioani – Pătru (cpt.), Ispas, Vătavu, Martac – Parghel (69 Nisipeanu), L. Mihai, Honciu, A. Neagoe – Cr. Neguţ, Cherchez (76 D. Grigore). Antrenor: Nicoale Croitoru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.