ASU Politehnica Timișoara intră în febra debutului în Liga a II-a. Cu...

ASU Politehnica Timișoara intră în febra debutului în Liga a II-a. Cu ce gânduri se prezintă Chindia Târgoviște pe ”Dan Păltinișanu”

0
DISTRIBUIȚI
ASU Politehnica începe să se gândească la duelurile din Liga a II-a
ASU Politehnica debutează sâmbătă în Liga a II-a

Au mai rămas mai puțin de două zile până la primul meci al lui ASU Politehnica în B. Formația pregătită de Sorin Brîndescu va fi lipsită de aportul câtorva nume importante în duelul cu Chindia Târgoviște, una dintre grupările cu pretenții ale eșalonului. Alb-violeții sunt optimiști însă, mai ales pentru că se vor bucura de o susținere mai puternică din tribune pe ”Dan Păltinișanu”, și susțin că scandalul legat de chiria stadionului nu i-a afectat.

Sorin Brîndescu a afirmat încă după apariția celor două variante de țintar că un meci cu Chindia e mai dificil față de unul cu FCM Baia Mare. ”Asta e realitatea, cu Chindia e un joc mai greu în care o să se vadă la ce nivel suntem. Cu trei etape înainte de final anul trecut ei erau promovați în Liga I. Nici nu au pierdut mulți jucători, a plecat Popa la Dinamo. Nu au avut rezultate bune în amicale, dar asta contează mai puțin… Sunt optimist, dar în același timp realist, rezultatul nu îl poți controla”, a declarat Sorin Brîndescu pentru PRESSALERT.ro.

Întrebat dacă scandalul legat de chiria exagerată solicitată pentru a evolua pe ”Marele oval” i-a afectat în vreun fel pe jucători, tehnicianul lui ASU Poli a fost categoric: ”Discuțiile legate de stadion au fost departe de noi.


Nu ne-au afectat în niciun fel. Tot ce știm noi e că sâmbătă avem meci de la ora 11 pe Dan Păltinișanu”. Doar pentru jocul cu Chindia, gruparea susținută de galerie va trebui să achite aproximativ 5.600 euro, sumă care însă mai nou poate fi achitată în termen de 30 de zile. Situația i-a revoltat oricum pe majoritate fanilor. De altfel, există și premisa ca pentru următoarele runde arena ”Știința”, trecută de rezervă, să fie omologată provizoriu pentru jocurile din Liga a II-a, dacă nu se găsește o soluție viabilă.

În altă ordine de idei ASU Politehnica se confruntă cu aceeași listă de indisponibilități semnalată și la începutul săptămânii. Cătălin Bădăuță e indisponibil sigur, iar Carol Taub, Alex Birău și Ionuț Vucea acuzau de asemenea diferite probleme medicale. Partida ASU Politehnica Timișoara – Chindia Târgoviște se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Chindia vrea toate punctele

Primul adversar din B pentru alb-violeți, Chindia Târgoviște e hotărâtă să nu vină în excursie pe ”Dan Păltinișanu”. ”Avem parte de o deplasare foarte lungă, în care ne-am propus să jucăm cât mai bine. Întâlnim o echipă necunoscută, dar în acelaşi timp, una în care entuziasmul este mare după promovarea în Liga a II-a. Chindia este pregătită din toate punctele de vedere pentru acest joc. Vizăm victoria la Timişoara”, a declarat președintele Chindiei, Marcel Ghergu, pentru gazetadambovitei.ro.

Pe lângă Daniel Popa, transferat la Dinamo, târgoviștenii i-au pierdut în această vară pe Voinea (retras din fotbal), B. Matei (FCM Alexandria), Neniţă, B. Vasile (reîntorşi la Viitorul Constanţa) şi portarul Gârlea. În schimb, conform aceleiași surse, tehnicianul Nicu Croitoru îi are din vară sub comandă pe: Neagoe (CSM Râmnicu Vâlcea), Pencea (Concordia 2 Chiajna), Roşciugă şi Bicher (reveniți de la Aninoasa). Chindia a plecat deja de azi spre Banat, cu popas la Dr. Tr. Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.