ASU Politehnica și-a întărit atacul. Un tânăr care a debutat în Liga...

ASU Politehnica și-a întărit atacul. Un tânăr care a debutat în Liga I la Pandurii Tg. Jiu s-a alăturat alb-violeților

0
DISTRIBUIȚI
Daniel Mărgărit (stânga), o nouă mutare pe axa Pandurii-ASU Poli. Foto: panduriics.ro
Daniel Mărgărit (stânga), o nouă mutare pe axa Pandurii – ASU Poli. Foto: panduriics.ro

ASU Politehnica are din această săptămână mai multe opțiuni în atac. Clubul timișorean a mai înregimentat, tot sub formă de împrumut, un jucător de la Pandurii Târgu Jiu. E vorba de Daniel Mărgărit, un tânăr în vârstă de 19 ani care a debutat în sezonul trecut în Liga I în tricoul gorjenilor.

După mijlocașul Bogdan Dănăricu, ASU Poli a împrumutat și un atacant de la Pandurii. Daniel Mărgărit, care va împlini 20 de ani pe 30 august, a evoluat în sezonul trecut mai mult la ”satelitul” oltenilor din Liga a III-a, dar a reușit să prindă în ediția 2015-16 și lotul lărgit pregătit de Edward Iordănescu.


Mărgărit l-a înlocuit pe Nistor în minutul 85 al jocului Pandurii – Concordia 2-0. Daniel Mărgărit a fost de-a lungul perioadei junioratului și un obișnuit al loturilor naționale. În sezonul trecut el a fost golgheterul celor de la Pandurii II conform druckeria.ro, marcând de opt ori în seria în care a evoluat și ASU Politehnica. În lotul timișorean se aflau doar trei jucători ce pot evolua pe postul de vârf: Ștefan Blănaru, Alexandru Bădăuță și Arthur Teuț.

Înainte de această mutare conducătorii clubului anunțau că în proporție de 99% nu vor mai face transferuri, dar că nu sunt excluse surprizele. De altfel, există și posibilitatea despărțirii de unii jucători. Markos Gkakos, portar înregimentat în vară la alb-violeți, ar fi în pregătiri cu Ripensia conform săptămânalului ”Fotbal vest”.

Televizați la Vâlcea

Prima partidă în deplasare în Liga a II-a a Politehnicii poate fi văzută la TV. Deși procesul de atribuire a drepturilor de transmisiune pentru acest eșalon e în fazele preliminare, Digi Sport a optat să transmită meciul alb-violeților de la Vâlcea datorită popularității echipei bănățene. Prin urmare partida CSM Rm. Vâlcea – ASU Politehnica, din etapa a II-a, se dispută vineri, de la ora 17.30, meciul urmând să fie transmis pe Digi Sport 2 pentru cei care nu au posibilitatea să se deplaseze în Oltenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.