A atacat procuroarea în sala de judecată. Ce s-a întâmplat acum

A atacat procuroarea în sala de judecată. Ce s-a întâmplat acum

0
DISTRIBUIȚI

catuse-femeie

Hoața agresivă, care a bătut o procuroare în sala de judecată, când a fost prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă, a fost trimisă în judecată.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Nuțu Maria Mirabela, cercetată în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj judiciar.


Conform rechizitoriului, ”în sarcina inculpatei, s-a reținut că în data de 17 iulie 2016, în jurul orei 12,06, în timp ce se afla în sediul Judecătoriei Timișoara, în sala de ședințe nr. 278 unde se soluționa propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara de arestare preventivă a acesteia în dosarul nr. 5897/P/2016, ar fi lovit-o cu mâinile încătușate și i-ar fi adus amenințări d-nei procuror Macrea Loredana din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu. În urma loviturii, persoana vătămată, Macrea Loredana, a suferit vătămări ce au necesitat pentru vindecare un număr de trei zile de îngrijiri medicale”.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.