Avocat, trimis în judecată de DNA alături de șef din Finanțele Publice....

Avocat, trimis în judecată de DNA alături de șef din Finanțele Publice. Vezi ce a făcut ca să scape mai ușor

1
DISTRIBUIȚI

bani pp

Procurorii DNA Timișoara au terminat ancheta și au întocmit rechizitoriul în dosarul în care a fost prins în flagrant Costa Goian, șef al Serviciului Fiscal Orășenesc Oravița, în timp ce primea bani pentru a rezolva un control la o firmă. Alături de acesta, tot pentru trafic de influență a fost trimis în fața Curții de Apel Timișoara și Aurelian Păsule, avocaîn cadrul Baroului Caraș Severin.

”În cursul lunii aprilie 2016, inculpatul Goian Costa, în calitate de șef al Serviciului Fiscal Orășenesc Oravița, a pretins prin intermediul inculpatului Păsule Aurelian, de la o persoană (denunțător în cauză) ce reprezenta interesele unui om de afaceri, suma de 7.000 euro, promițând că-și va exercita influența asupra factorilor de decizie din cadrul A.N.A.F., astfel încât să nu se dispună măsurile legale ce se impuneau a fi aplicate cu ocazia unui control efectuat la firma omului de afaceri, respectiv sesizarea organelor de urmărire penală cu privire la existența infracțiunii de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de aproximativ 100.000 euro”, se arată în comunicatul DNA.

În 27 iulie 2016, prin intermediul avocatului Păsule, care a colaborat cu anchetatorii, Goian Costa a primit efectiv suma de 24.000 lei din totalul de 30.000 lei pretinși inițial, fiind prins în flagrant de cei de la DNA Timișoara.


Dosarul va fi judecat de Curtea de Apel Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. DNA Timisoara nu se atinge de MAFIOTII din Timis,ci se preocupa cu insistenta de infractori marunti,ca acesti gainari. Sa vina DNA structura centrala sa faca descinderi si in Timisoara,polul MAFIEI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.