Bănățean „potolit” de jandarmi după ce și-a bătut concubina și i-a tăiat...

Bănățean „potolit” de jandarmi după ce și-a bătut concubina și i-a tăiat părul cu cuțitul. Ce pedeapsă riscă agresorul

0
DISTRIBUIȚI

violenta1371105140-1376812166

Jandarmii au fost solicitați să intervină după ce o ceartă conjugală s-a mutat în stradă, tulburând ordinea și liniștea publică. Forțele de ordine au fost chemate după ce locuitorii din cartierul Câlnic al Reșiței au văzut cum un bărbat lovește o femeie cu pumnii și picioarele. Totul s-a petrecut ziua-n amiaza mare, marți, în jurul orei 11.30.

„Jandarmii cărășeni ajunși la fața locului au constatat că numita C.Z., în vârstă de 21 ani, domiciliată în mun.


Reșița, pe fondul unor neînțelegeri în cuplu, a fost agresată fizic de concubinul său, acesta lovind-o cu pumnii și picioarele în repetate rânduri, după care, cu un cuțit, i-a tăiat părul. Până la sosirea forțelor de ordine, persoana în cauză a fugit de la fața locului”, a transmis IJJ Caraș-Severin printr-un comunicat.

În urma celor constatate, jandarmii au întocmit numitului G.A., domiciliat în Reșița, actele de sesizare, acesta fiind susceptibil de comiterea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”. Actele au fost predate Poliției Municipiului Reșița pentru continuarea cercetărilor. Potrivit Codului Penal, „lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”, însă în funcție de gradul de violență pedeapsa poate crește până la 5 ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.