Bărbații suspectați că jefuiau turiști pe Cheile Nerei, lăsați în libertate sub...

Bărbații suspectați că jefuiau turiști pe Cheile Nerei, lăsați în libertate sub control judiciar

0
DISTRIBUIȚI

cascada bigar gheata

Bărbații reținuți ieri pentru două jafuri de la cascada Bigăr cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița. Împotriva celor doi s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Vă reamintim că duminică, în jurul orei 20.15, doi bărbați de 30 și 47 de ani, din Craiova și Timișoara, ar fi pătruns prin folosirea de chei potrivite, în autoturismul unei femei în vârstă de 44 de ani, din Arad, care și-a lăsat parcat autoturismul pe DN 67 B, în apropierea cascadei Bigăr.


Aceștia ar fi sustras din autoturism o geantă în care se afla suma de 3.800 de lei, 50 de euro, un telefon mobil, două cărți de identitate și mai multe carduri, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 5.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că persoanele bănuite de furt s-ar deplasa cu un autoturism spre municipiul Reșița. La intrarea în oraș, dinspre Anina, polițiștii au oprit pentru control un autoturism în care se aflau cei doi bărbați. Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii au găsit în autoturism mai multe bunuri: telefoane mobile, boxe audio, bijuterii din metal galben, mai multe chei auto dar și sume de bani, 10.800 de lei și 3.130 de euro.

Ei au mai jefuit o mașină, în care au pătruns prin efracție, și sâmbătă seara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.