ASU Politehnica, DEPĂȘITĂ la Brăila după ce a deschis scorul. Nou promovata...

ASU Politehnica, DEPĂȘITĂ la Brăila după ce a deschis scorul. Nou promovata alb-violetă a rămas cu un singur punct în Liga a II-a

0
DISTRIBUIȚI
02_resize
Dan Constantinescu și colegii săi nu au putut obține punct(e) la Brăila

Victoria în Liga a II-a nu a venit nici în această rundă pentru echipa suporterilor timișoreni. ASU Politehnica, fără puncte acasă, a sperat în van că le va lua pe toate la Brăila. Gazdele de la Dacia Unirea au arătat mult mai confortabil cu mingea la picior, un plus de experiență care nu a putut fi depășit de entuziasmul alb-violet. Deși elevii lui Sorin Brîndescu au deschis scorul prin Blănaru, timișorenii au fost surclasați în startul părții a doua, scor 1-4 (1-1).

Mai matură, Dacia Unirea s-a aruncat din start spre buturile lui Alin Constantinescu, cel care i-a luat locul lui Mitrea, gafeur cu Foresta. Pușcașu are prima șansă notabilă în minutul 17, dar noul portar al timișorenilor se opune. Apoi, la singura fază mai importantă a primei reprize pentru ASU Politehnica, Blănaru deschide scorul în minutul 25. Atacantul preia cu un lob peste fundașii centrali o minge lăsată după degajarea portarului, îl depășește și pe goalkeeperul Cristian Mitrea, și înscrie în poarta goală.


Gazdele s-au năpustit apoi din nou în atac, dar capul lui Pușcașu e tot pe direcția lui Constantinescu. Când timișorenii păreau să dea lovitura ”afară”, Neagu șutează din interiorul careului și balonul deviat de Telescu îl păcălește de această dată pe portar. 1-1 la pauză și nu e rău.

Depășiți după pauză

După pauză însă, Brăila spulberă rapid speranțele alb-violeților. Mai întâi Stefanovici scoate șutul lui Neagu (min. 46) și ASU Poli are o șansă rarisimă. Dar Blănaru e ”ghicit” de portar de această dată. Ghinionul îi lovește pe oaspeți în minutul 54. Când Gălan deviază nefericit șutul aceluiași Cosmin Neagu. 2-1 nu rezistă mult pe ”Municipal”. Peste trei minute Alexandru Muscă deviază simplu din fața porții și diferența se accentuează și mai mult. În minutul 59 e rânduL lui Pușcașu să pună un lat la o centrare de la Roșu, aflat la limita ofsaidului. După acest ”Blitzkrieg” amfitrionii au fost mult mai relaxați în joc și au apărut ocazii la ambele porți. Dar bănățenii, în ciuda faptului că au încercat să țină steagul sus, precum cei circa o sută de fani care au efectuat deplasarea, nu au reușit să mai puncteze măcar o dată.

ASU Poli cedează cu 4-1 în fief-ul Daciei Unirea Brăila și rămâne cu un punct în B. Nou promovata timișoreană își leagă însă speranțele în privința primului succes în jocul de pe teren propriu cu Metalul ”de Snagov”.

Dacia Unirea Brăila: Olaru (23 Cr. Mitrea) – G. Niţă, Olenic, Ghiocel, Stănciulescu (cpt.) – Petean (71 Enciu) – C. Roşu, D. Oprea, Puşcaşu, C. Neagu (68 Adăscăliței) – Al. Muscă. Pe bancă: P. Ioan, Misăraş, Necoară, Mucuţă. Antrenor: Alin Pânzaru.

ASU Politehnica Timișoara: A. Constantinescu – Stefanovici (63 Motreanu), Telescu, Gălan (cpt.), Taub – Bilia, D. Constantinescu – Birău, Țugui (46 Dănăricu), Niță (75 Vucea) – Blănaru. Pe bancă: Al. Mitrea – Todorov, M. Stancu, Mărgărit. Antrenor: Sorin Brîndescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.