CJ Timiș, soluţie pentru degrevarea traficului din Timişoara pe zona de sud-vest....

CJ Timiș, soluţie pentru degrevarea traficului din Timişoara pe zona de sud-vest. Ce rută ocolitoare se pregăteşte

2
DISTRIBUIȚI

trafic calea sagului

Toamna ar putea veni cu vești bune pentru șoferii din Timișoara. Instalarea sistemului de trafic management, demararea lucrărilor de lărgire a pasajului Jiul și restricțiile impuse pe strada Popa Șapcă au transformat traficul din capitala Banatului în unul de coșmar.

Cozile interminabile, nervii și în unele cazuri chiar și micile reacții piperate au devenit parte din peisajul zilnic al traficului din Timișoara.


Primarul Nicolae Robu promite, însă, că din luna noiembrie semafoarele de trafic management vor fi perfect sincornizate, iar șoferii vor avea undă verde cât văd cu ochii. Până atunci însă, se caută soluții.

Președintele Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu, a avut recent o întâlnire cu constructorii, în cadrul căreia le-a explicat noile reguli de colaborare cu CJ Timiș. Mai mult, acesta a avut și o solicitare pentru degrevarea traficului din Timișoara. „Le-am cerut unora din constructori să mărească ritmul lucrărilor, desigur respectând prevederile legale, pentru terminarea tronsonului de la Sânmihai la Săcălaz. Având în vedere traficul din Timişoara, măcar această porţiune, care este drum judeţean, dacă ar fi pusă în funcţiune mai repede, o parte din traficul din Timişoara ar putea să folosească acel drum ocolitor în partea de sud-vest a oraşului nostru. Constructorul mi-a promis că va încerca şi că undeva pe la jumătatea lunii septembrie va fi gata acel drum judeţean. Repet, e o variantă care ar mai degreva cel puţin pe zona respectivă nebunia din traficul din Timişoara”, a spus Sorin Grindeanu.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. Eu NU inteleg un lucru: Oare, si la comisia de circulatie sau la CJT toti sunt LA FEL DE IDIOTI ca Robu? De ce intreb asta? SIMPLU! Cea mai simpla si IEFTINA ruta ocolitoare ar fi fost cea de la capatul strazii Bogdanestilor, cu iesire pe strada Garii! Ce ar fi trebuit facut? Turnat niste asfalt la nivel, si instalarea a doua bariere! ATAT! Si se degreva tot traficul dinspre nord spre sud! Spre stiinta celor tineri, acum cativa zeci de ani, pe acolo chiar ERA trecere auto!

  2. E greu pentru unii sa înțeleagă asta . Mai puțin vom merge prin Jimbolia ca doar avem un drum pe acolo care merge la Deta și ajungem pana la urma în Calea Sagului. De ce nu??? Doar atât ii duce mintea…. eu ma întreb dacă ăștia de la comisia de Circulație au carnete de șofer? ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.