Concert incendiar cu belgrădenii de la Texas Flood. Vezi ce trupe timişorene...

Concert incendiar cu belgrădenii de la Texas Flood. Vezi ce trupe timişorene participă la Summer Nights

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Texas Flood va susţine un concert extraordinar la evenimentul Summer Nights
Formaţia Texas Flood va susţine un concert extraordinar la evenimentul Summer Nights

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la cea de-a doua ediţie a evenimentului Summer Nights, care va avea loc în 5 şi 6 august, la Domeniul Marghitas situat în Munții Aninei la o altitudine de 680m, la o depărtare de trei kilometri distanță de orașul Anina. Stațiunea are un cadru natural deosebit de pitoresc cu păduri de foioase și conifere, cu un lac de acumulare ce oferă posibilități de agrement. Zona turistică din împrejurimile stațiunii oferă multe posibilități de drumeție spre lacul și peștera Bohui, spre cabanele Maial și Diana, spre peșterile Plopa și Comarnic sau spre cascada Bigar,una dintre cele mai frumoase cascade din lume.

După concertele live,amatorii de party vor avea parte de un DJ Set de calitate până târziu în noapte.


Invitaţii speciali ai acestui eveniment sunt membrii trupei sârbeşti Texas Flood din Belgrad, care vor cânta sâmbătă 6 august. Muzicienii sârbi au susţinut un concert memorabil acum doi ani, la Grădina de Vară a Filarmonicii Banatul, în cadrul unui recital caritabil intitulat Rock 4 Serbia, încasările evenimentului fiind donate sinistraţilor din Serbia. Texas Flood este o formaţie din Belgrad înfiinţată de Nenad Zlatanovic, care cântă blues rock cu influenţe de Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix , Gov’t Mule şi Led Zeppelin. De-a lungul anilor, trupa a susţinut o serie de cooncerte în Serbia dar şi în cadrul unor festivaluri importante ca North City, Voxstock, Blues Summit, Mostar Blues Fest, In Wires, Danube Blues Fest, Budapest Blues Festival sau Gastroblues.

În anul 2012 formaţia a mai cântat în oraşul nostru în cadrul Timişoara Blues Fest, eveniment organizat în Piaţa Unirii. Celelalte formaţii care vor susţine concerte la Summer Nights sunt trupele timişorene Rockabil şi Melting Dice (vineri, 5 august) şi Sonatic.(sâmbătă, 6 august). Intrarea şi camparea la acest eveniment sunt gratuite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.