Copiii invitați la Baroque II Urban de Ziua Timișoarei

Copiii invitați la Baroque II Urban de Ziua Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

muzeu arta tm

Proiectul Baroque II Urban, care aduce publicului timişorean un mod inedit de percepţie a artei, organizează, de Ziua Timişoarei, un eveniment special pentru copii, pentru a-i introduce în tainele barocului, a le deschide percepţia spre arta contemporană şi, mai ales, pentru a le oferi posibilitatea să devină ei înşişi pictori şi să descopere cum pot să realizeze portrete spectaculoase sub îndrumarea artistei Lorena Diana Garoiu, una dintre cele mai talentate în portretistică.

Copiii vor putea face un tur de expoziţie pentru a înţelege mai bine elementele care definesc stilul baroc dar şi pentru a cunoaşte mai îndeaproape identitatea socio-culturală a oraşului sau pentru a înţelege pictura contemporană prin intermediul picturilor lui Gheorghe Fikl.


Atelierul, care se va desfăşura miercuri, 3 august, între orele 17,00 şi 18,30 în faţa muzeului de artă, este gratuit dar necesită înscriere prealabilă printr-un mesaj pe pagina de facebook a Baroque II Urban, programul fiind gândit pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani. În caz de vreme nefavorabilă, atelierul se va desfăşura în incinta muzeului de artă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.