Cristian Gălan, despre erorile din defensiva lui ASU Poli: ”Putem să le...

Cristian Gălan, despre erorile din defensiva lui ASU Poli: ”Putem să le punem pe lipsa de experiență”. Ce spune căpitanul alb-violeților legat de jocul adversarilor din B

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli Foresta (49)
Cristian Gălan, căpitanul lui ASU Politehnica

ASU Politehnica a pierdut și al doilea joc de pe teren propriu din cauza unor greșeli mari în apărare. Căpitanul echipei, Cristian Gălan, consideră că un factor determinant în stabilirea rezultatului de ieri cu Foresta Suceava poate fi lipsa de experiență a colegilor săi la nivelul Ligii a II-a.

”A fost un meci pe o căldură infernală, la o oră la care e imposibil de jucat fotbal. Nu știu cum de tot nimerim ore de astea. Echipa adversă a venit montată să câștige puncte, noi la fel, dar ca și în prima etapă, din lipsă de maturitate se pare iarăși am pierdut meciul pe niște greșeli personale. Putem să le punem pe lipsa de experiență oarecum, deși n-ar trebui, pentru că au fost niște greșeli elementare, o pasă cu latul în spate sau respingere de portar, nu știu, cred că pe lipsa de experiență putem să le punem.


Deși puteau fi evitate foarte ușor pentru că echipele adverse nu ne oferă nicio șansă de a marca așa cum o facem noi. Ei bubuie mingile, noi încercăm să jucăm și intervin greșelile în urma cărora se dau golurile”, a declarat Cristian Gălan.

ASU Poli a fost egalată ieri în urma unui 11 metri controversat acordat de arbitrul Dorin Voinea. ”Noi nu ne putem da cu părerea despre arbitraj, arbitrul e suveran, dacă a decis să dea, probabil a fost. El va vedea faza ulterior și se va lămuri dacă a luat o decizie bună sau nu. Pe noi ne-a demoralizat puțin, pentru că dacă intram cu 1-0 la cabine poate aveam altă încredere, deși și la 1-1 am intra bine în repriza a doua, dar a venit golul 2 și ne-a luat iarăși puțin din încredere”, a precizat Gălan.

Fundașul central în vârstă de 27 de ani a recunoscut că antrenorul Sorin Brîndescu le-a reproșat după meci că jucători ai oaspeților, precum Dorin Semeghin sau Daniel Bălan, în vârstă de 37, respectiv 36 de ani, au rezistat mai bine în teren. ”Acest lucru ne-a spus și domnul profesor, eu nu știu ce au lucrat ei, știu ce am lucrat noi, noi am făcut o pregătire fizică foarte bună, cea mai dură din viața mea. Nu e căldura de vină, e inuman, numai să stai în tribună pe căldura asta. Probabil cei mai în vârstă de la Suceava știu să-și dozeze efortul”, a conchis Cristian Gălan.

ASU Politehnica are parte în weekend-ul viitor de o deplasare în cealaltă parte a țării, la Brăila, echipa gazdă Dacia Unirea a adunat șase puncte în primele trei runde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.