Dan Alexa va fi adversarul lui ACS Poli în acest sezon al...

Dan Alexa va fi adversarul lui ACS Poli în acest sezon al Ligii I. Când vine la Timișoara cu noua sa echipă

0
DISTRIBUIȚI
Dan Alexa și-a început cariera de antrenor la ACS Poli
Dan Alexa și-a început cariera de antrenor la ACS Poli

”Chirurgul” revine ca tehnician în primul eșalon, dar nu în Banat. Dan Alexa a ajuns la o înțelegere cu ASA Târgu Mureș, formație care la fel ca ACS Poli se află încă din primele etape pe o poziție retrogradabilă din cauza unei penalizări.


Primul duel dintre cele două în această ediție a Ligii I e programat în etapa a X-a la Timișoara.

Demisionar de la ACS Poli după opt runde în ediția trecută de campionat, Alexa va reveni pe ”Dan Păltinișanu” în postura de adversar în jurul datei de 24 septembrie. ”Chirurgul” i-a luat locul lui Dario Bonetti la ASA. Italianul a plecat după 0-3 cu CSM Poli Iași. În sezonul trecut Dan Alexa a promovat-o pe Rapid din Liga a II-a, dar s-a văzut nevoit să părăsească Giuleștiul după falimentul clubului.

ASA Tg. Mureș are -6 puncte din cauza datoriilor și pare prima echipă cu care ACS Poli trebuie să intre în luptă pentru salvarea de la retrogradare. Situația bănățenilor e și mai aspră, cu -14 puncte, cu mici speranțe de recuperare la TAS a celor opt puncte penalizare pentru neîndeplinirea baremului. La ASA manager sportiv e Daniel Stanciu, în timp ce în lot se regăsesc nume precum Ianis Zicu, și el trecut pe la ACS Poli, sau Alin Dobrosavlevici, jucător crescut la Timișoara. Mureșenii au trei înfrângeri în primele trei etape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.