Detalii ȘOCANTE în cazul unei eleve de 11 ani care a fost...

Detalii ȘOCANTE în cazul unei eleve de 11 ani care a fost sechestrată și agresată sexual. De ce a cerut condamnatul o pedeapsă redusă

0
DISTRIBUIȚI

a-violat-trei-minore-apoi-a-incercat-sa-abuzeze-sexual-de-alte-19-ce-pedeapsa-a-primit-barbatul

O fetiță în vârstă de doar 11 ani a trecut prin clipe de coșmar și a rămas marcată pe viață după ce un bărbat a ademenit-o și a sechestrat-o în apartamentul său, unde a terorizat-o și a suspus-o la perversiuni. Daniel Rus (50 de ani), a fost condamnat la şapte ani şi şase luni de închisoare pentru faptele comise exact acum doi ani, dar a solicitat o pedeapsă redusă pentru infracţiunile săvârşite. Motivul: şi-a cerut iertare familiei victimei şi nu se consideră un infractor periculos.

Rechizitoriul dosarului în care a fost condamnat hunedoreanul, scos la iveală de adevarul.ro, dezvăluie însă amănunte cumplite despre chinurile la care a fost supusă minora de 11 ani, din Hunedoara, după ce a fost ademenită şi sechestrată de Daniel Rus, în locuinţa acestuia.

În august 2014, mama fetei a reclamat la Poliţie dispariţia acesteia. Eleva de 11 ani a revenit la domiciliu, a doua zi, dimineaţa, aflându-se în stare de şoc. Le-a povestit părinţilor că a fost victima unui pervers, care a sechestrat-o şi a abuzat-o sexual. Părinţii fetei au depus plângere la Poliţie, iar autorul infracţiunii a fost prins.

Anchetatorii au stabilit că Daniel Rus locuia în acelaşi cartier din Hunedoara cu eleva în vârstă de 11 ani. În după-amiaza zilei de 15 august 2014, bărbatul a coborât în faţa blocului, unde a jucat cărţi împreună cu alţi vecini. „În timpul jocului de cărţi, inculpatul, care o cunoştea din vedere pe persoana vătămată, a strigat-o cerându-i să se deplaseze la ABC-ul situat în apropiere pentru a-i cumpăra bere la doză, în schimbul serviciului dându-i suma de cinci lei pentru a-şi cumpăra ce dorea ea, eleva cumpărându-şi diferite dulciuri şi suc. Acest fapt s-a repetat, de fiecare dată inculpatul permiţându-i persoanei vătămate să-şi cumpere şi ea câte ceva. Comportamentul bărbatului a apropiat-o pe persoana vătămată de acesta, determinând-o să se aşeze pe bancă lângă el, urmărind şi ea jocul de cărţi”, se arăta în dosar.

Odată cu lăsarea serii, după ce oamenii din faţa blocului au plecat, în jurul orelor 22.00, Daniel Rus a rămas singur cu fetița şi i-a propus să-l însoţească în apartamentul său, ademenind-o cu promisiunea că-i va mai da dulciuri, iar aceasta din urmă a fost de acord. „Odată intraţi în apartament, inculpatul a închis uşa după care i-a cerut minorei să se dezbrace, scoţând din debara o toporişcă. A ameninţat-o, apoi a lovit-o cu palma peste faţă, comportamentul lui paralizând-o de frică pe elevă. Inculpatul a dus în sufragerie minora, unde a început să o dezbrace, aceasta spunându-i să o lase în pace. Atunci a lovit-o cu pumnii în zona şoldurilor şi a coastelor. Minora i-a cerut din nou să o lase să meargă acasă la mama ei, ceea ce l-a enervat pe inculpat, care a lovit-o din nou cu palma peste faţă şi pumnul în nas, apoi a tras-o de mâini pe balcon de unde a ameninţat că o va arunca şi îi va arunca şi hainele, exprimându-şi intenţia de a întreţine relaţii sexuale cu ea”, se arăta în rechizitoriul întocmit de procurori.

După ce a readus-o în sufragerie, bărbatul a ameninţat-o pe elevă cu un cuţit apoi a dus-o în dormitor, unde a trântit-o pe pat, ameninţând-o în continuare cu cuţitul.


A dat drumul televizorului pe un post ce rula filme pentru adulţi şi s-a dezbrăcat de haine. Potrivit mărturiilor consemnate în dosar, bărbatul a început apoi să o sărute pe gură, ocazie cu care eleva a simţit mirosul de alcool, şi pe corp, cerându-i să întreţină relaţii sexuale. „Inculpatul a întreţinut apoi relaţii sexuale orale cu persoana vătămată (cunilingus) şi i-a introdus degetul în vagin, persoana vătămată simţind unghia degetului şi usturime. Inculpatul s-a excitat, având şi erecţie, cerându-i persoanei vătămate să-i sugă penisul, aceasta refuzând. Cum minora plângea, Daniel Rus i-a spus să tacă şi a acuzat-o că ea este de vină pentru că a ajuns acolo într-o «cameră sexuală»”, se arată în dosarul studiat de adevarul.ro.

Scenele de groază au continuat. Daniel Rus a prins-o de păr pe minora de 11 ani şi a dus-o la baie, unde i-a cerut să se spele în zona organelor genitale. „În acest timp, o lovea cu o lingură de lemn peste fese, spunându-i că nu o va lăsa să plece acasă până „nu îl va f..e”. Eleva a fost dusă din nou în dormitor unde a aţipit pentru scurt timp, fiind trezită de inculpat care a sărutat-o din nou, după care a aruncat-o jos din pat, persoana vătămată lovindu-se la cap, în zona retroauriculară dreapta”, susţineau anchetatorii.

Daniel Rus a continuat să consume bere, iar la un moment dat, din cauza băuturii, a căzut jos în sufragerie, unde a adormit. „Profitând de acest moment, în jurul orei 5.00, eleva a fugit din apartament, mergând acasă unde a povestit ce i se întâmplase. În tot acest timp, mama persoanei vătămate, văzând că fiica ei nu se întoarce acasă, a început să o caute, alertând vecinii şi organele de poliţie, cu toate eforturile depuse aceasta nefiind găsită”, informa Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Din actele medicale, citate de adevarul.ro rezulta că eleva a prezentat echimoze pe ambele fese, echimoze lombare, echimoze suprapubian pe linia mediană, excoriaţii retroauricular dreapta, excoriaţii suborbitare ochi drept, contuzie buză superioară, eritem vulvar, hiperemie a antrului vaginal, leziuni ce s-au putut produce prin lovire cu şi de corpuri dure şi excoriere în cadrul unei agresiuni sexuale şi au necesitat pentru vindecare un număr de 3-4 zile îngrijiri medicale şi consiliere psihologică, se arăta în raportul medico-legal. „Victima are nevoie in continuare de consiliere psihologică, este foarte speriată, are greutăţi in interacţiunea cu persoanele de sex masculin, suferă de insomnii si are coşmaruri aşa cum reiese si din raportul de consiliere psihologică depus la dosar”, completau apărătorii familiei victimei, în timpul procesului.

Daniel Rus a declarat că a regratat foarte mult săvârşirea faptelor, şi-a cerut iertare faţă de părinţii persoanei vătămate, „mai ales că şi el are copii”, însă nu se considera un infractor periculos şi a solicitat ca pedeapsa care-i va fi aplicată să fie suspendată sub supraveghere. A primit şapte ani şi şase luni de închisoare, dar speră că va ieşi din închisoare mult mai devreme.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.