Directorul aeroportului din Timișoara, prins la volan cu alcoolemie de 0,28. Vezi...

Directorul aeroportului din Timișoara, prins la volan cu alcoolemie de 0,28. Vezi ce a CERUT acesta imediat și ce explicație are

1
DISTRIBUIȚI

dan idolu

Directorul Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara, Dan Idolu, a fost depistat de polițiști, astăzi, conducând Volkswagen-ul Touareg de serviciu, cu o alcoolemie de 0,28 mg/l în aerul expirat, conform tion.ro. Idolu, care este și consilier local PSD la Timișoara, a fost oprit de un echipaj pe strada Iosef Attila din Dumbrăvița. După ce i s-a cerut să sufle în ”fiolă”, aceasta a indicat o alcoolemie peste limita legală.


În aceste condiții polițiștii l-au anunțat că îi va fi suspendat permisul pentru 90 de zile și va fi amendat.

Dan Idolu a negat că a consumat băuturi alcoolice și a cerut să i se recolteze probe biologice, fiind transportat la Spitalul Municipal din Timișoara. Acesta a explicat că ”am recomandare de la medicul stomatolog să-mi clătesc cu Listerin, o soluție pentru dezinfectarea gurii. După ce am oprit mașina, am scuipat după ce mi-am clătit gura, fără să mă gândesc că e o mașină a Poliției în spatele meu, care mi-a solicitat să fac testul etilotest. Mi-a ieșit undeva la 0,2 (…) Am spus, categoric, cum nu am consumat alcool și le-am spus că acel Listerin are alcool și le-am cerut să repet testul după două – trei minute ca să se elibereze acei vapori din gură, dar nu au fost de acord. Soluția aia nu o înghiți, doar îți clătești gura. Atunci am insistat să mi se recolteze probe biologice pentru a demonstra că nu am consumat niciun gram de alcool”. Directorul aeroportului a susținut că a semnat procesul verbal de contravenție cu toate explicațiile sale și așteaptă rezultatul analizelor de sânge.

1 COMENTARIU

  1. Dane, nu de mult te-am avertizat ca daca incepi sa „torni” tot felul de subiecte de prin primarie la „oameni de presa” s-ar putea sa intri in „atentia” unuia sau altuia 🙂 .
    Daca vor aparea mascatii pe Gospodarilor iarasi vei crede ca au venit pentru tine si ai sa incepi sari gardurile in izmene…ca data trecuta cand au venit pentru Chebutiu. Gurile rele zic ca exista si un clip cu faza asta…. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.