Drum asfaltat după un deceniu, într-o zonă apreciată de turiști din Banatul...

Drum asfaltat după un deceniu, într-o zonă apreciată de turiști din Banatul Montan FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1216406298">

asfaltare garnicLa scurt timp după ce presa a relatat drama unor oameni care nu au medic în localitate de dinainte de Revoluție, începând cu săptămâna aceasta locuitorii din Gârnic, Caraș-Severin, par să vadă lumina de la capătul tunelului: a început să li se repare drumul. „Am semnat un contract MDRAP pentru Modernizare DC49 Moldova Nouă   –   Padina Mâței. Contractul e din 2015, dar până în prezent s-a lucrat la zidurile de sprijin și la rigole”, explică primarul Nicolae Tismănariu.

Din cauza drumului impracticabil, în zonă se puteau deplasa doar cei cu mașini de teren. În comună nu ajungeau ambulanțele, dar nici mașinile firmei de salubritate, din cauza gropilor. „Am început asfaltarea ieri. E o mare realizare pentru comunitate”, a mai spus primarul.

Reamintim că drumul acesta nu a mai fost asfaltat de un deceniu, reușind practic să izoleze localitatea în care trăiesc puțin peste 1.300 de persoane.

Gârnic este și o zonă cu potențial turistic, aici având loc în ultimii ani festivalul Rocker’s Gârnic, apreciat de bănățenii amatori de muzică rock.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.