Al doilea evadat de la Buziaș a fost prins lângă Timișoara. Vezi...

Al doilea evadat de la Buziaș a fost prins lângă Timișoara. Vezi unde se ascundea UPDATE 1 Află Ce ”cadou” a primit

0
DISTRIBUIȚI

evadat capturat

Al doilea condamnat care a evadat de la secția din Buziaș a Penitenciarului Timișoara a fost capturat, în această seară, în urmă cu puțin timp, în urma unei operațiuni a polițiștilor de la Compartimentul Urmăriți și de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Timiș.

Bărbatul se ascundea la o stână de lângă Uivar.


Acesta a profitat de faptul că îl știa pe cioban, dar nu i-a spus acestuia că este evadat.

Bogdan Gavrilă are 25 de ani şi este din comuna Șeica Mare, sat Ștenea, județul Sibiu. Bărbatul ispășea o condamnare la un an și opt luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a evadat împreună cu Iulko Zoltan, care era condamnat pentru omor. A doua zi, Iulko a fost capturat în apropierea localității cărășene Vermeș după ce s-au tras mai multe focuri de armă, dar Gavrilă a reușit să fugă. Cu toate că autoritățile au încercuit zona, Bogdan Gavrilă a reușit să scape, fiind căutat inclusiv cu termoviziunea în pădurea unde a fost cel cu care a evadat.

UPDATE 1 Fugarul a fost luat ca din oală de cei din trupele speciale ale Poliției Timiș, nemaiavând timp să fugă din nou, așa cum a reușit când a fost capturat cel cu care a evadat. Adus sub escorta celor de la SAS, Gavrilă nu a făcut nicio declarație jurnaliștilor. Acum se va alege cu un nou dosar penal pentru evadare

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.