EXCLUSIV Ion Răducanu: „Alin Popoviciu poate deveni membru PMP”. Ce spune despre...

EXCLUSIV Ion Răducanu: „Alin Popoviciu poate deveni membru PMP”. Ce spune despre candidaturile pentru parlamentare

3
DISTRIBUIȚI

ion raducanu (4)

La finele săptămânii trecute, Nicolae Robu, în calitate de preşedinte unic al PNL Timiş, anunţa că deputaţii Alin Popoviciu şi Cornel Sămărtinean – ambii din aripa PDL a noului PNL – nu vor putea intra în cursa pentru un nou mandat în Parlamentul României. Robu şi-a exprimat aprecierea pentru munca depusă de cei doi în cadrul formaţiunii, însă, a declarat că problemele cu lor cu legea (n.r -cei doi sunt cercetaţi în dosarul închirierii spaţiilor de la Aeroportul Timişoara) ar aduce nu numai prejudicii de imagine PNL Timiş, ci şi un scor mic la alegerile parlamentare din toamna acestui an. Alin Popoviciu s-a arătat împăcat cu decizia şefului său de partid, dar a declarat pentru PRESSALERT.ro că ştie ce are de făcut pentru a-şi continua cariera politică.

Popoviciu a fost cap de listă la PNL Timiş pentru candidatura la CJ Timiş, unde liberalii au pierdut la scor, iar preşedinte al CJ Timiş a fost ales Sorin Grindeanu, care ca şi cap de listă al PSD a obţinut 16 mandate de consilieri judeţeni.


Înainte de a fi ales cap de listă la PNL, Alin Popoviciu a avut discuţii şi cu PMP Timiş, pentru ca în ideea în care nu ar fi fost desemnat candidat la PNL să poată intra în cursă din partea partidului Elenei Udrea, care de altfel îi este şi parteneră de afaceri.

Acum, discuţiile Popoviciu – PMP ar putea fi reluate. Preşedintele PMP Timiş, Ion Răducanu, a declarat pentru PRESSAERT.ro că „nu am avut până acum nicio discuţie cu domnul Alin Popoviciu. Se ştie că uşa partidului nostru este deschisă pentru oricine respectă doctrina noastră şi criteriile noastre de integritate. Domnul Popoviciu poate deveni membru PMP, dar în cadrul formaţiunii noastre, deciziile finale legate de candidaturi se iau de la nivel central”.

Pe scurt, PMP Timiş, format din PMP şi fostul UNPR, speră ca la alegerile din toamnă să obţină două mandate de deputat şi un loc în Senat. Din ceea ce se ştie până acum, Ion Răducanu va intra în cursa pentru un nou mandat de deputat. Logic, următorul loc de deputat ar trebui să îi revină unui membru al PMP-ului istoric. Mai mult, nici Titu Bojin, care a aderat la UNPR înainte de alegerile locale şi a adus formaţiunii nu mai puţin de trei consilieri judeţeni nu poate fi uitat din schemă. După ce a rămas doar consilier judeţean, Bojin ar putea intra şi el în cursa pentru un loc în Parlament.

3 COMENTARII

  1. atat raducanu cat si popoviciu sunt niste mizerii derivate din poporul roman – resturi haznale ! si cum vorba ; sobolan la sobolan , trage nu e de mirare ca se inteleg de minune . undeva in estul Timisoarei inca mai sunt opinci legate la bariera si izmene rupte – n cur …..raducanule cat si tu popoviciule ce ziceti ????? iar despre moralitate atat va spun , a doua oara numai prostiti banatanii ! acasa cu voi si pe mama voastra !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.