EXCLUSIV Ovidiu Tender, adus la DNA Timișoara. Vezi ce a declarat UPDATE...

EXCLUSIV Ovidiu Tender, adus la DNA Timișoara. Vezi ce a declarat UPDATE Vezi cât a durat audierea VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

tender la dna

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost adus încătușat, în jurul orei 9.50, la sediul DNA Timișoara. Însoțit de doi angajați ai ANP, Tender a declarat că a fost chemat „ca și martor. Nu știu în ce dosar”. Înaintea sosirii omului de afaceri la audieri, la DNA Timișoara a venit și avocatul acestuia.

Vă reamintim că anul trecut, Ovidiu Tender a fost condamnat definitiv la 12 ani de închisoare în „dosarul Carom”, pedeapsă pe care o ispășește în acest moment.


Alături de Marian Iancu, și ceilalți inculpați în dosar, Tender a fost acuzat că preluat ilegal controlul companiei Carom SA Oneşti, societate pe care ar fi prejudiciat-o cu aproape un miliard şi jumătate de lei. Potrivit DIICOT, Tender ar fi contribuit, alături de ceilalți acuzați, la realizarea unor circuite financiare frauduloase, fiind spălată suma de 119,3 milioane de lei. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, cei implicați trebuie sa achite prejudiciul de aproape 44 de milioane de euro produs companiei RAFO-CAROM, conform deciziei judecătorilor.

Vom reveni cu amănunte.
UPDATE După mai bine de patru ore de audieri, Ovidiu Tender a plecat din sediul DNA Timișoara. Avocatul acestuia a susținut că a fost audiat într-un dosar mai vechi și că ar avea calitatea de martor, fără să ofere alte detalii. După încheierea audierii, echipa de la structura centrală a DNA care l-a chestionat pe omul de afaceri a plecat spre București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.