Femeie cercetată pentru dare de mită după ce a încercat să-l scape...

Femeie cercetată pentru dare de mită după ce a încercat să-l scape de probleme, cu o șpagă, pe concubinul său

0
DISTRIBUIȚI

mita_bani_mana

Un agent de poliţie a refuzat șpaga consistentă oferită de concubina unui șofer contravenient. Agentul de la postul de poliţie din localitatea Vladimirescu, în apropiere de Arad, a refuzat, la începutul acestei săptămâni, o mită de 1.600 de lei. Banii i-au fost oferiți de către un albanez căruia i-a suspendat şi permisul de conducere.

Albanezul, care se afla la volanul unui BMW, a fost surprins de oamenii legii după ce a efectuat o depăşire încălcând linia continuă.


Polițistul i-a aplicat albanezului o amendă şi i-a suspendat permisul de conducere, eliberându-i totodată o dovadă care îi permitea acestuia din urmă să mai conducă pentru o perioadă de 15 zile. Concubina șoferului, o gălățeancă, aflată și ea în mașină, a oferit polițistului 1.600 de lei pentru a face ca „totul să fie bine”. Agentul i-a anunţat, însă, pe colegii de la Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Arad şi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, au organizat flagrantul, luni, la prânz. Femeia este cercetată în stare de libertate pentru dare de mită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.