Femeie de 73 ani, violată cu sălbăticie de un recidivist în spatele...

Femeie de 73 ani, violată cu sălbăticie de un recidivist în spatele primăriei. Ce s-a întâmplat cu agresorul

0
DISTRIBUIȚI

violenta1371105140-1376812166

Seară de coșmar, sâmbătă, pentru o pensionară în vârstă de 73 de ani din Hunedoara. Ea a fost bătută crunt și violată. Bunicuța din localitatea Băcia, județul Hunedoara, a fost găsită dezbrăcată și plină de sânge de fiica ei. Totul s-a întâmplat pe terenul viran din spatele primăriei. Femeia se îndrepta spre casă, când agresorul s-a năpustit asupra ei.

A lovit-o crunt, a încercat să îi bage pumnul în gură, la propriu, pentru a nu putea striga după ajutor, apoi a violat-o.


După consumarea actului sexual, bărbatul și-a abandonat victima. Femeia a reușit să ajungă cu greu acasă.. „Poliția orașului Simeria a fost sesizată în jurul orei 22:25 de o femeie, cu privire la faptul că mama ei, în vârstă de 73 de ani, a fost violată de un bărbat din Băcia. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că femeia a fost acostată pe un teren viran, situat în spatele Primăriei comunei Băcia, a fost lovită la nivelul feței și corpului și forțată să întrețină relații sexuale cu acesta. Femeia a reușit să fugă la locuința sa, unde a fost găsită dezbrăcată de fiica ei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Laura Bradu.

Agresorul a fost prins în 30 de minute. Acesta este violator recidivist, după cum aveau să constate polițiștii. Astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Pensionara a fost internată în stare gravă la spitalul din Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.