Femeie de 80 de ani, prădată de hoţii de buzunare, în tramvai....

Femeie de 80 de ani, prădată de hoţii de buzunare, în tramvai. Ce a făcut femeia după ce a rămas fără portofel

0
DISTRIBUIȚI

tramvai ratt

Două femei au fost ridicate de agenţii de la Poliţia Locală din Timişoara, după ce ar fi atentat la bunurile unei vârstnice. Incidentul a avut loc în tramvai.

„Aflați în patrulare pe mijloacele de transport în comun, în dimineața zilei de sâmbătă, 20.08.2016, în jurul orei 11.00, polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban au fost solicitați de o persoană în vârstă de aproximativ 80 de ani care a reclamat faptul că două femei i-ar fi sustras portofelul din geantă în timp ce se afla în tramvaiul nr.


5, în stația RATT «3 August 1919». Cele două femei au fost identificate în persoana lui S. Ramona și C. Adriana, ambele de 32 de ani, din Timișoara. La verificările efectuate asupra lor nu s-a găsit bunul reclamat de bătrână, dar, fiind cunoscute ca făcând parte din categoria hoților de buzunare care acționează pe mijloacele de transport în comun, polițiștii locali au procedat la reținerea și predarea lor către Secția 1 Poliție pentru efectuarea de verificări în acest caz. Facem apel la cetățeni să-și ia măsurile necesare pentru a nu deveni victime, iar în cazul în care sesizează lipsa unor bunuri să anunțe de îndată patrulele în uniformă ce execută serviciul pe mijloacele de transport în comun”, a transmis poliția locală printr-un comunicat. La Timișoara, hoţii de buzunare au fost şi subiect de proteste în stradă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.