Filmați când aruncau gunoiul pe străzile din Timișoara. Cu ce amenzi s-au...

Filmați când aruncau gunoiul pe străzile din Timișoara. Cu ce amenzi s-au ales și ce mesaj are poliția locală pentru cetățeni FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-55779555">
gunoi aruncat pe domeniul public
Timișoreni filmați în timp ce aruncă gunoi pe domeniul public

Timișorenii care cred că pot arunca gunoi pe domeniul public noaptea, fără să-i vadă nimeni, se înșeală. Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou că, recent, au fost amplasate mai multe camere de filmat în diferite zone din oraș. În aceste zile, încă șase persoane au fost filmate aruncând deșeuri pe domeniul public, astfel că s-au ales cu amenzi usturătoare.

Unde au fost aruncate gunoaiele

Sancțiunile contravenționale, în valoare de 2.600 lei, au fost aplicate de către polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului unor persoane care au abandonat gunoaie pe str. Ion Neculce și în Piața Petru Rareș din Timișoara. Una din sancțiuni a fost aplicată unui bărbat care a fost surprins abandonând deșeuri pe str. I. Neculce, unde și în urmă cu aproximativ două săptămâni au mai fost observate alte două persoane. Celelalte cinci persoane au fost surprinse de camerele de luat vederi abandonând deșeuri pe timp de noapte în Piața Petru Rareș.

Poliția Locală Timișoara semnalează faptul că au fost amplasate camere de filmat în diferite zone din oraș și că persoanele surprinse încălcând legislația referitoare la abandonarea de deșeuri și protecția mediului sunt pasibile de sancțiuni de până la 1.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.