Gașcă de tâlhari, anihilată de polițiști. Vezi cum acționau agresorii

Gașcă de tâlhari, anihilată de polițiști. Vezi cum acționau agresorii

0
DISTRIBUIȚI

mascati generica

Polițiștii au reușit, ieri, anihilarea unui grup de tâlhari, format din tineri, care în ultimele zile a dat lovitură după lovitură.


În 10 august, în jurul orei 23.10, în timp ce se deplasa spre domiciliu, o minoră în vârstă de 16 ani a fost acostată pe Aleea Nuferilor din municipiul Reșița de trei tineri care, prin amenințare, au deposedat-o de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa.

Ulterior, în jurul orei 00.05, pe Aleea Narcisei din Reșița, aceiași tineri ar fi agresat fizic un bărbat  în vârstă de 47 de ani și l-ar fi deposedat pe acesta de o borsetă în care avea un portmoneu cu suma de 30 lei, un telefon mobil și cheile de la autoturism. După acest atac, aceștia au fost identificiați și reținuți de polițiștii din Reșița –  tineri de 16, 18 și 29 de ani, din Reșița, Bocșa și Dognecea. Doi dintre aceștia au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru tâlhărie calificată. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a inculpaților.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.