„Grafferi” prinşi în acţiune de Poliţia Locală la viaductul de lângă Piața...

„Grafferi” prinşi în acţiune de Poliţia Locală la viaductul de lângă Piața 700. Cât de mari sunt amenzile

2
DISTRIBUIȚI

graffiti timisoara 2013 (67)

„Roadele” muncii lor sunt prezente în tot oraşul, fie că vorbim despre pereţii unor clădiri cu valoare de monument istoric, fie că vorbim de construcţii noi sau chiar pereţii blocurilor din Timişoara.


Ne referim la grafferii din capitala Banatului, care nu sunt doar neobosiţi în munca lor, ci sunt şi greu de prins. Greu, dar nu imposibil, după cum au demonstrat agenţii de la Poliţia Locală ieri.

„În data de 09 august 2016, în jurul orei 21.50, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică, Compartimentul Intervenții Rapide, au depistat doi tineri în timp ce desenau cu spray de culoare roșie pereții viaductului situat pe str. Coriolan Brediceanu, în apropiere de Piața 700. Persoanele surprinse au fost sancționate contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 republicată. În continuare, facem apel la cei care observă persoane ce savârșesc astfel de fapte prin care se deteriorează și se murdăresc pereții clădirilor, gardurilor sau a altor obiecte de folosință comună aflate în locuri publice să apeleze Dispeceratul Poliției Locale Timișoara la numerele de telefon 0256 246 112 sau 0256 968, pentru ca polițiștii locali să se deplaseze cât mai rapid posibil în vederea luării măsurilor legale”, transmite poliţia prin intermediul unui comunicat de presă.

Conform Legii 61 din 1991, republicată și actualizată în 2016, „scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereții clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosință comună aflate în locuri publice, deteriorarea prin orice mijloc a acestora” se sancționează cu amendă cuprinsă între 100 și 500 de lei.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.