Hoții „de vacanță”, prinși de polițiștii bănățeni. De unde sunt suspecții și...

Hoții „de vacanță”, prinși de polițiștii bănățeni. De unde sunt suspecții și cum îi jefuiau pe turiștii de pe Cheile Nerei

0
DISTRIBUIȚI

catuse

Polițiștii din Caraș-Severin au reușit să îi prindă pe hoții care jefuiau turiștii veniți să viziteze cascada Bigăr. Două persoane suspectate că sunt autorii jafurilor din parcarea din apropierea obiectivului turistic au fost oprite în trafic și încătușate pe Valea Domanului din Reșița, duminică noaptea.

O femeie din Arad a reclamat ieri la poliție că mașina i-a fost spartă în parcare. Un echipaj de intervenție al jandarmilor a fost solicitat în zonă pentru a  sprijini acțiunile polițiștilor. „Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că în intervalul orar 19.30 – 20.30, persoane necunoscute ar fi pătruns prin folosirea de chei potrivite, în autoturismul unei femei în vârstă de 44 de ani, din Arad, care și-a lăsat parcat autoturismul pe DN 67 B, în apropierea cascadei Bigăr.


Aceștia ar fi sustras din autoturism o geantă în care se afla suma de 3.800 de lei, 50 de euro, un telefon mobil, două cărți de identitate și mai multe carduri, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 5.000 de lei”, transmite Cecilia Dăneț, purtătoarea de cuvânt a Poliției Caraș-Severin.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că persoanele bănuite de furt s-ar deplasa cu un autoturism spre municipiul Reșița. La intrarea în oraș, dinspre Anina, polițiștii au oprit pentru control un autoturism în care se aflau doi bărbați de 30 și 47 de ani, din Craiova și Timișoara. Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii au găsit în autoturism mai multe bunuri: telefoane mobile, boxe audio, bijuterii din metal galben, mai multe chei auto, dar și sume de bani, 10.800 de lei și 3.130 de euro.

”Cei doi bărbați au fost conduși la sediul municipiului Reșița pentru audieri, aceștia fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților”, mai spune Dăneț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.