Imagini înfiorătoare pe o șosea din vestul țării: biciclist mort după ce...

Imagini înfiorătoare pe o șosea din vestul țării: biciclist mort după ce a fost lovit în plin

0
DISTRIBUIȚI

biciclist aradon

Un biciclist în vârstă de 43 de ani a murit după ce a fost izbit de o mașină, iar imaginile de la locul accidentului i-au marcat pe martori. Accidentul a avut loc aseară, după ora 20.00, pe drumul ce leagă Beliu de Chișlaca, din județul Arad.

Biciclistul a fost lovit în plin de o șoferiță de 36 de ani care, conform celor declarate de polițiști, citați de aradon.ro, circula regulamentar. Din primele cercetări efectuate de agenții din cadrul IPJ Arad, biciclistul ar fi circulat pe partea carosabilă pe contrasens. Când șoferița s-a apropiat de biciclist, acesta ar fi executat, brusc, o manevră la dreapta, cel mai probabil din dorința de a trece pe sensul lui de mers, cel regulamentar.


Această manevră i-a fost fatală: a fost lovit în plină viteză și a murit pe loc în urma coliziunii violente, capul fiindu-i zdorbit.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit că o femeie de 36 de ani, ce conducea un autoturism marca Opel Astra pe DJ 792A, dinspre Beliu spre Chișlaca, a accidentat mortal un bărbat de 43 de ani, care, în calitate de biciclist circula neregulamentar pe contrasens. Bărbatul a virat brusc spre dreapta pentru a trece pe cealaltă parte a carosabilului când a fost lovit de autoturismul marca Opel. Se va întocmi dosar pentru ucidere din culpă și, după ce vom efectua cercetările, dacă se va stabili că șoferița nu a greșit, acest dosar va fi clasat”, a declarat Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, citată de aradon.ro.

„Am intervenit cu o ambulanță din substația Ineu. Biciclistul a suferit o traumă craniană cu pierdere de substanță. Practic, leziunile pe care le-a suferit bărbatul au fost incompatibile cu viața. În urma impactului creierul i-a fost împrăștiat pe partea carosabilă. Unul din angajații noștri a suferit un atac de panică când a văzut imaginea de la locul accidentului, atât de şocant a fost totul”, a declarat Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad, pentru sursa citată.

Sursa foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.