INCREDIBIL Robu se laudă că a prins undă verde pe Take Ionescu....

INCREDIBIL Robu se laudă că a prins undă verde pe Take Ionescu. Ce explicație are că nici șoferul Vasile nu a mai reușit această performanță

3
DISTRIBUIȚI

robu conducand mercedes

Toţi cei care au ascultat măcar un discurs susţinut de primarul Nicolae Robu ştiu că edilul timişorean nu se sfieşte deloc să se laude cu realizările sale. Însă, la finele acestei săptămâni, primarul a informat presa locală că găsit ceva ce ar face invidios orice şofer din Timişoara: undă verde pe Bulevardul Take Ionescu, după introducerea sistemului de trafic management.

„Pe bune, eu am verificat personal.(…) Înainte de a intra aici (n.r – vineri, în sediul PNL Timiş) l-am trimis pe domnul Vasile să verifice dacă este undă verde pe Take Ionescu, pentru că dacă era, am vrut să vă duc după conferință să vă arăt.


Nu este undă verde pe Take Ionescu, dar a fost, eu am verificat-o. Sistemul este în lucru, se fac ajustări. Este ca pe un șantier, numai că aici nu mai avem lopeți și târnăcoape, am cam depășit faza asta, deși se mai sapă pe ici pe colo. Se lucrează la nivel soft, noi vedem doar rezultatele aici la interfața hardware, se fac modificări de timpi, se fac algoritmi de lucru să se vadă dacă sunt corect preluate informațiile și transmise de senzori și de aceea nu este niciunde stabil funcțional. Pe Take Ionescu eu am cerut ca să putem da un semnal de încurajare pentru cetățeni să se facă unda verde pe 50 km/h. Și acum câteva zile am verificat personal, am trecut de toate semafoarele pe verde, mergând cu 50 km/h, era o plăcere să treci din unul în altul. Nu mai merge pentru că s-a intervenit acolo”, a povestit primarul.

Mai mult, Robu a ţinut să facă un nou apel ca timişorenii să aibă răbdare până când sistemul se va regla complet şi să înţeleagă că situaţia din aceste zile este una temporară, care ar trebui să dureze până în noiembrie. „Orice oraș ar trebui să fie mândru cu un asemenea sistem, desigur atunci când el va fi funcțional, dar nu e corect acum să îi creăm o imagine negativă și să îl prezentăm ca pe cel mai mare rău care s-a abătut asupra Timișoarei, introducerea semafoarelor inteligente ale lui Robu. Domnule, nu sunt ale mele și nici nu sunt inteligente. Sistemul este în ansamblul său este unul inteligent”, a conchis Robu.

3 COMENTARII

  1. O placerea era sa treci tot take ionescu fara semafoare, sau mai bine zis cu cele existente anterior. Sa vezi dle Robu-bobu ce placere e in timpul saptamanii cand abia apuci treapta a doua de viteza, smintitule!!!! Si inca nu a inceput scoala! Vedea-te-ar Kovesi pe un rechizitoriu intocmit pentru semafoarele astea!

  2. „sistemul” e o bataie de joc la adresa locuitorilor si soferilor… “Orice oraș ar trebui să fie mândru cu un asemenea sistem” .. si le mai si numeste „semafoare inteligente”… inteligente erau daca aveau senzor.. in varianta actuala sunt o povara absolut inutila… cretinism la maxim, si careva s-a imbogatit grozav cu licitatia pentru amplasarea acestora…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.