Întâiul eșec în teste al noii SCM Politehnica Timișoara a venit la...

Întâiul eșec în teste al noii SCM Politehnica Timișoara a venit la Reșița. Când are loc revanșa dintre cele două rivale bănățene

0
DISTRIBUIȚI
scm poli (9)
SCM Politehnica, în perioada jocurilor amicale

SCM Politehnica Timișoara a suferit azi prima înfrângere în amicalele verii.


După trei succese în teste, handbaliștii alb-violeți au fost învinși la limită pe terenul reșițenilor de la HC Adrian Petrea, scor 27-28. Cele două rivale bănățene se vor întâlni și mâine într-o revanță programată de această dată în Sala ”Constantin Jude”.

Alb-violeții pregătiți de Pero Milosevic au început pregătirea noului sezon cu trei victorii: una în fața Vasluiului, respectiv două contra celor de la CSM Satu Mare. Astăzi, SCM Poli a suferit însă și primul eșec în teste. Timișorenii au cedat în sala rivalei din Reșița cu 27-28, după ce la pauză scorul era 13-12 în favoarea gazdelor. Trifkovic, cu zece goluri marcate, a fost golgheterul partidei.

SCM Poli a punctat în acest joc prin Lasica – 8 goluri, Milosevic 5, Marjanovic 3, Lazarov 3, Fenici 3, Ștefan 2, Neamțu 1, Simovic 1 și Santeiu 1. Revanșa Timișoara – Reșița va avea loc mâine, de la ora 11.00, în Sala ”Constantin Jude”. De această dată organizatorii au anunțat intrare liberă și pentru spectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.