Ionuț Popa, sincer și ”dezarmat”: ”Ne-am pregătit pentru o categorie și jucăm...

Ionuț Popa, sincer și ”dezarmat”: ”Ne-am pregătit pentru o categorie și jucăm în alta”. Reacția antrenorului lui ACS Poli când a fost întrebat de posibile noi transferuri

2
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa, retrogradat după primul joc la ACS Poli
Ionuț Popa, dezamăgit de rezultatele cu ACS Poli

Înfrângerea lui ACS Poli la Giurgiu, a treia din trei posibile în campionat, l-a adus în pragul exasperării pe Ionuț Popa. Antrenorul timișorenilor nu contestă că jucătorii săi fac tot ce pot în teren, dar consideră că lotul actual e limitat. În fine, acesta a adăugat că echipa sa ar fi fost fără probleme numărul 1 în eșalonul pentru care s-a pregătit de fapt, cel secund.

Ionuț Popa a avut o reacție aparent resemnată după 1-3 cu Astra Giurgiu, deși în Cupa Ligii ACS Poli a arătat că poate și câștiga cu o echipă de Liga I, în speță Viitorul.


”Iei meci de meci gol din penalty, gol în prelungiri… Pe mine nu mă interesează arbitri, să facă ce vor, să dea foc la stadion. Eu vorbesc de noi. Ce moral? Să vorbim despre moral. Ei trebuie să joace. Când am trei mijlocași centrali care joacă meci de meci. Normal că a intervenit și o stare de oboseală. Am trei mijlocași centrali și mi-e frică să nu ia cartonaș sau să se accidenteze. Nu vorbesc urât de jucătorii mei, au vrut, dar nu au putut. Stăm destul de bine, alergăm ca înecații și când trebuie să o rezolvăm tehnic sau tactic nu putem. Sunt convins că atât putem, dar încercăm să scoatem mai mult. Nu mă plâng de jucători. Ce să aduc? Ciurucuri, au rămas ciurucurile”, a declarat Ionuț Popa la Digi Sport.

Întrebat dacă se gândește chiar la demisie, Popa a replicat: ”Sunt un tip care vreau să bat ceva, n-am căzut într-o stare care să nu-mi permită să sper. Am încercat și altceva. Jucătorii introduși în teren (pe parcurs) au fost foarte slabi. Nu renunț, sunt supărat… Pe noi ne-a dat peste cap falimentul Rapidului, cred că defilam în Liga a II-a. Așteptam și răspunsul unui investitor, care spunea că vine și cu jucători, staff, și am rămas cu jucătorii avuți de la început”.

”Ne apasă și cele 14 puncte. Noi ne-am pregătit pentru o categorie și jucăm în altă categorie”, a mai precizat Popa.

2 COMENTARII

  1. Mare dreptate are d-nu Popa, probabil va demisiona cit de curind, el nu poate sa-si distruga intreaga cariera pt. nist ambitii a unui om cu probleme la cap, care se mai numeste si Primar, se mira Robu de ce nu vin Timisorenii la stadion, pai ce sa vezi, niste copii speriati ca de Bombe, sau un Croitoru, Barbut, Cinu, Scutaru care traiesc din amintiri. Nu stiu ce se mai poate face acum, cert este ca suntem rusinea Fotbalului Romanesc si asta numai datorita unui singu om care se numeste Robu !

  2. am mai spus ! Ionut Popa nu va prinde etapa a 6-a .Pacat ! Este un bun antrenor si un om deosebit dar nu are cu cine.Echipa asta este de liga a 2-a.Prostia sefilor se vede la fotbal exact asa cum se vede si in alte domenii pe care le gestioneaza .Ambitia prosteasca de a ramane in prima liga are mari sanse sa duca chiar la faliment.Unica salvare ar fi un sponsor .Cred ca in asemenea conditii nimeni nu-i nebun sa-si bage banii in a sponsoriza o asemenea echipa .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.