Nicolae Robu, dezlănțuit pe Facebook din cauza ACS Poli: ”Lăsați-o să joace,...

Nicolae Robu, dezlănțuit pe Facebook din cauza ACS Poli: ”Lăsați-o să joace, nemernicilor!”

0
DISTRIBUIȚI
Acs poli pandurii (41)
Ionuț Popa, acuze dure la adresa arbitrajului

Arbitrajul din eșecul, scor 1-3 cu Pandurii, l-a scos din sărite pe Ionuț Popa. Antrenorul lui ACS Poli l-a luat la țintă pe Kyros Vassarsa, șeful CCA, și consideră că echipa sa ar fi avut alte șanse împotriva gorjenilor dacă se fluiera corect. Edilul-șef al Timișoarei, Nicolae Robu, a fost de asemenea foarte afectat după meciul din această seară și a izbucnit virulent pe Facebook.

Ionuț Popa a recunoscut că jocul lui ACS Poli nu a fost grozav, dar a subliniat aportul ”centralului” Călin Iulian la desfășurarea partidei. ”Nu a fost unul reușit din punct de vedere al pregătirii. Am încercat tactic niște idei care să surprindă adversarul. Nu am reușit. Am schimbat în repriza a doua. Din păcate nu pot să mai vorbesc de joc, la nervii care îi am. Nu mi-aș mai dori să am așa un arbitraj niciodată. Îmi pare foarte rău, dar trebuie să fie analizați acești arbitri dacă să mai oficieze în Liga I. Îs curios dacă șeful grec al comisiei (n.r. Kyros Vassaras) vizionează meciurile și în ce măsură poate să fie un om corect… Dacă am fost invitați să fim în Liga I, nu a fost din dorința noastră. Ne-am pregătit pentru acest lucru, dar dacă am fost invitați nu înseamnă că trebuie să fim călcați în picioare!”, a fost declarația agresivă a lui Ionuț Popa.

Experimentatul tehnician a continuat la fel de apăsat. Popa și compania acuză modul în care s-au marcat primele două goluri ale celor de la Pandurii, precum și neacordarea unui 11 metri lui ACS Poli, precum și un gol anulat în prima repriză. ”Ion Crăciunescu ar trebui să fie șeful CCA, când era el arbitrajul era șnur! Și nu comenta acum un antrenor ca mine un arbitraj.


De ce nu se rezolvă această problemă a arbitrajului? Eu nu o spun ca să condamn un președinte de federație… Eu o spun că trebuiesc rezolvate. Dacă nu se rezolvă toți vom avea de suferit. Noi antrenorii imediat suntem trimiși în tribună iar arbitri dacă primesc notă de trecere sunt bine mersi și în etapa următoare… Pe o stare de nervozitate nu mai apar reușitele. Eu știu ce înseamnă să ți se spună că a fost un pic ofsaid. Jucătorii au izbucnit la pauză. Eu sunt un tip prea corect. Am jucat mai slab ca și cu Dinamo, dar dacă arbitrajul era corect echipa mea juca mult mai bine și avea alt rezultat. Primul gol ofsaid, la al doilea dacă se dă în Anglia 11 metri atunci îmi tai beregata. Așa de ușor putea să dea fault la poziția lui Cânu”, a conchis Popa.

Petre Grigoraș, revenit la Timișoara, dar ca adversar după experiența nefericită de pe banca lui ACS Poli, s-a ferit să comenteze subiectul ”principal”. ”Azi am văzut o echipă a pandurilor care a dominat partida și și-a creat ocazii uriașe. Am meritat această victorie. Celelalte aspecte nu le pot comenta. Noi n-am avea nicio vină, o să fie analizate și vom vedea dacă e adevărat… Mă bucur că echipa a trecut peste șocul din Europa League. Am avut anumite drumuri lungi, dar am reușit să ne motivăm”, a spus Petre Grigoraș.

”Ne-am salutat. Nu am avut nimic cu nimeni aici… Ei se pregăteau de Liga a II-a, foarte târziu s-a luat decizia. Din acest punct de vedere mă bucur. Speră să-și recupereze punctele, am înțeles că au mers la TAS. Pentru că e foarte greu ca jucător cu -14. Și eu am rămas surprins de această penalizare”, a precizat Grigoraș.

Nicolae Robu, DEZLĂNȚUIT: ”Nemernicilor!”

Primarul Timișoarei a fost văzut foarte supărat după meci la un cunoscut restaurant din centrul orașului. Nicolae Robu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu titlul: ”POLI FURATĂ CU CEA MAI CRASĂ NERUȘINARE ! ASEMENEA ARBITRI AR TREBUI SCOȘI DEFINITIV DIN ARBITRAJ !”.

După ce a enumerat patru ”faze-cheie” în care ACS Poli ar fi fost dezavantajată, edilul a încheiat textul astfel: ”Noua Poli (ACS POLI) este o echipă curată, o echipă pregătită de un antrenor excepțional, om de mare caracter, profesorul Ionuț Popa, o echipă formată numai din jucători români -și așa va rămâne!-, o echipă cu o întreagă pleiadă de tineri proprii foarte talentați și dornici să se afirme, o echipă care muncește din greu la antrenamente și în fiecare meci, cum a arătat-o și astăzi, pt a face cinste unui oraș, unui județ și unei regiuni pt care munca, cinstea și corectitudinea sunt valori fundamentale! Lăsați-o să joace, nemernicilor !”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.