Legendara formaţie ABRA revine cu un concert de neratat la Timişoara. Vezi...

Legendara formaţie ABRA revine cu un concert de neratat la Timişoara. Vezi cine este invitatul special al evenimentului

0
DISTRIBUIȚI
Legendara formaţie ABRA va susţine un nou recital la Timişoara
Legendara formaţie ABRA va susţine un nou recital la Timişoara

Legendara formaţie timişoreană ABRA, care a revenit în faţa publicului bănățean după 24 de ani de pauză, cu un concert mult aşteptat de melomani, care a avut loc acum doi ani, va susţine un nou concert în Timişoara, joi, 18 august de la ora 21.00, La Căpiţe.

Formaţia care a luat naştere în 1984, în oraşul de pe Bega, este alcătuită din Adrian Schwartz-Dinu, Christian Podratzky şi Vali Potra. Primii doi muzicieni trăiesc de ceva vreme în Germania, iar în ultimii ani artiştii au înregistrat albumele „La frumuseţea ei“, „Şapte“ şi „Data când totul e gata“.


Una din piesele trupei a fost inclusă în cadrul albumului „Muzici din diaspora – discul emigranţilor“, produs de Soft Records, un material discografic realizat de Doru Ionescu, care a apărut alături de cartea intitulată „Poveşti cu cântec din diaspora – 100 de români şi aventurile lor muzicale”. Curcubeul sonor al celor trei muzicieni include un Adrian Schwartz-Dinu care, pe lângă texte dichisite, colorează orice concert prin adevărate „fineţuri“ executate la chitară, un Christian Podratzky care e un vrăjitor al bass-ului şi un Vali Potra care bate „ceas“.

Dincolo de aranjamentele sonore interesante, recitalurile lor au parte de un plus de originalitate datorită simbiozei mirifice dintre muzică şi text. Deşi temele abordate sunt cât se poate de obişnuite, felul în care cuvintele rezonează pe melodii este unul cât se poate de natural. Biletele pentru acest concert costă 10 lei. Invitatul special al celui de-al treilea concert ABRA (anul trecut muzicienii au cântat în aceeaşi locaţie) este Adrian Popescu (Cargo, Metamorf, Rezident Ex).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.