Lucrări de mântuială: cum arată o stradă din Timişoara proaspăt reabilitată, după...

Lucrări de mântuială: cum arată o stradă din Timişoara proaspăt reabilitată, după ploaia din această dimineaţă

2
DISTRIBUIȚI

strada musicescu inundatii

Dezastru pe cea mai lungă arteră din Timişoara, după ploaia din această dimineaţă. Strada Gavril Musicescu nu a văzut niciodată asfaltul, până acum trei ani, când Primăria Timişoara s-a gândit să o reabiliteze.


Astfel, a fost turnat asfalt pe strada care are aproximativ patru kilometri lungime şi au fost amenajate trotuare şi piste de biciclete.

Însă, reprezentanţii municipalităţii au uitat să verifice un lucru, şi anume cât de funcțional este sistemul de canalizare. Astfel, de fiecare dată când plouă, strada este acoperită de apă, motiv pentru care şoferii de-abia pot să traverseze artera.

Pe de altă parte, Nicolae Robu spune că este informat cu privire la această problemă de pe strada Gavril Musicescu. În urmă cu trei săptămâni, după ploaia torenţială care a paralizat traficul auto din oraş, primarul Timişoarei declara „ştiu că sunt inundaţii pe Musicescu, dar nu acum s-a lucrat la canalizare. Canalizarea a fost făcută în administraţia precedentă, este făcută foarte prost şi asta ne creează probleme nouă, care tocmai am reabilitat pentru prima dată în istorie acea stradă cu asfalt. Probabil că se va impune, la un moment dat, să se facă o intervenţie la canalizare pentru a se repara ceea ce în administraţia trecută s-a făcut prost. Cunosc problema”.

Sursa foto: Info Trafic

2 COMENTARII

 1. As vrea sa stati dvs , domule primar , pe aceea strada si sa va rugati de fiecare daca cind vine ploaia sa nu va intre in casa .E c-am rusinos sa da-ti vina pe altii , am vazut cum au lucrat muncitorii si ce conducte au bagat in pamint , ……

 2. Dacă sunteți ziariști adevărați , faceți o ancheta jurnalistica despre nenorocirea urbanistica ce se prefigurează in Zona Lidia-Mures-Urseni-Musicescu.
  Canalizarea in aceasta zona nu este proiectata pentru locuințe colective, drumurile sunt înguste , nu exista drumuri de acces sau parcări , etc . Cu toate acestea aquatimul, directia tehnica din Primarie, directia de urbanism si comisia de circulație avizează pe banda rulantă construirea a zeci de blocuri in zona.Spagile sunt enorme ,s-a ajuns si la trei-patru apartamente șpagă pentru un AC in zona.
  Doar unu ca Robu poate fi atât de naiv si rupt de realitate sa creadă ca aceasta zona se dezvolta legal.
  Sunt sute de apartamente in lucru pe str. Musicescu ,pe str.Mures si pe străzile dintre ele , iar canalizarea este deja depașită pe ambele străzi , traficul a devenit sufocant in zona iar soluții imediate de descongestionare nu exista .
  Mafia din primărie si regii este transpartinica , nu va lăsați cumpărați așa ușor , dezastrul urbanistic va fi imens.
  Deja in aceasta zona rezidențiala se trăiește mai rău ca in satele fără infrastructura de canalizare , deși nivelul de impozitare este cel mai ridicat din oraș .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.