Masaj la locul de muncă pentru timișeni, oferit de specialiștii centrului înființat...

Masaj la locul de muncă pentru timișeni, oferit de specialiștii centrului înființat de CCIAT. Cum pot beneficia de servicii medicale GRATUIT (P)

0
DISTRIBUIȚI
masaj la birou
Timișenii pot beneficia de masaj la locul de muncă.

Locuitorii din județul Timiș care au diferite afecțiuni pot beneficia de masaj sau ședințe de kinetoterapie gratuit, începând cu data de 1 august, într-un centru deschis anul trecut la Giroc. Este vorba de Centrul de Kinetoterapie și Masaj Banat – Kineto Klinic, o structură de economie socială înființată pe fonduri europene de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, care furnizează servicii medicale gratuite de la începutul acestei luni.


Asta pentru că a intrat în contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș și OPSNAJ, astfel că serviciile medicale sunt decontate pentru persoanele asigurate.

Kineto Klinic oferă masaj la locul de muncă

Cei unsprezece specialiști care lucrează în cadrul centrului pot oferi servicii personalizate de fizioterapie (ionizare, curenți diadinamici, curenți interferențiali, terapie ultrasunet, stimulări electrice), kinetoterapie (individuală, cu aparatură specială) și masaj terapeutic (masaj somatic, drenaj limfatic, reflexoterapie). De serviciile medicale și programele de recuperare ale centrului pot beneficia la domiciliu chiar și pacienți imobilizați. „Tratamentul la domiciliu se poate adresa mai multor persoane din familie/casă, reprezentând o soluție practică și de economisire de timp”, transmite CCIA Timiș.

Un serviciu inovator pentru zona de vest a țării este masajul la locul de muncă. Pentru mediul de afaceri, Kineto Klinik elaborează pachete generale și personalizate, la sediul companiei, conform managerilor de firmă și sub îndrumarea medicului de medicina muncii. În plus, Kineto Klinik oferă vouchere, gratuități, diverse pachete personalizate, după caz.

Centrul de Kinetoterapie și Masaj Banat SRL are sediul în comuna Giroc, str. Neptun nr.3. Mai multe informații pot fi obținute la numerele de telefon 0256-233 950, 0767 627 202, e-mail: contact@kinetoklinik.ro, www.kinetoklinik.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.