Mașină căutată de autoritățile din Austria, depistată de polițiștii de frontieră timișeni....

Mașină căutată de autoritățile din Austria, depistată de polițiștii de frontieră timișeni. Vezi ce scuză a avut șoferul

0
DISTRIBUIȚI

IMG-20160829-WA0002O mașină de transport marfă, căutată în Austria pentru a fi confiscată, a fost depistată sâmbătă noaptea în P.T.F.


Cenad

„Pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control cetăţeanul român D. Daniel, în vârstă de 25 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin, la volanul unui autoturism marca Renaul Trafic, înmatriculat în Austria. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autouturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile austrice, în data de 26 august. Faţă de cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că autoturismul îi aparţine unei rude şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi”, transmit polițiștii de frontieră.

Autoturismul, în valoare de 14.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.