Microbuz școlar cu nouă persoane la bord, izbit în plin de o...

Microbuz școlar cu nouă persoane la bord, izbit în plin de o remorcă ajunsă pe contrasens. Care au fost urmările accidentului

0
DISTRIBUIȚI

microbus-elevi radio resita

Un microbuz școlar în care se aflau nouă persoane a fost lovit azi de o semiremorca tractată de o mașină care circula din sens opus, pe DN 58, în apropierea localității Soceni din Caraș-Severin.

„La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 41 de ani, din Mureș, a condus un ansamblu de vehicule pe DN 58, din direcția Reșița spre Caransebeș, iar la km 30+900m, în afara localității Soceni, nu a redus viteza într-o curbă la dreapta, semiremorca a pătruns pe contrasens, lovind cu partea lateral-stângă un microbuz în care se aflau 9 persoane”, a transmis Cecilia Dăneț, purtătoarea de cuvânt a Poliției Caraș-Severin.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului microbuzului, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Reșița, și a altor trei pasageri, aceștia fiind transportați la Spitalul Județean din Reșița pentru îngrijiri medicale.


Conform radioresita.ro, în microbuzul școlar se aflau profesori care participaseră la supravegherea examenului de bacalaureat și erau duși acasă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: radioresita.ro

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.