Minori suspectați de furt, opriți cu focuri de armă de polițiști

Minori suspectați de furt, opriți cu focuri de armă de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

pistolDoi copii au fost opriți de poliție cu focuri de armă, după ce au jefuit două femei în aceeași zi.

Ieri după-amiază, în jurul orei 16.30, polițiștii municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că autori necunoscuți au pătruns pe un geam în locuința unei femei de pe Aleea Tușnad. La fața locului, polițiștii au stabilit că trei minori cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, au intrat în locuința unei femei de 82 de ani, iar la strigătele de ajutor ale femeii, aceștia au fugit pe geamul de la balcon.

Pe Aleea Tușnad polițiștii au mai identificat o altă victimă, o femeie de 60 de ani, din Reșița, căreia doi tineri i-ar fi smuls o sacoșă în care avea un portmoneu cu acte și suma de 30 de lei.

„În urma investigațiilor efectuate în zonă, au fost depistate două persoane, bănuite de comiterea infracțiunilor, care la vederea polițiștilor, au fugit spre Aleea Albăstrelelor.


În acel moment, după efectuarea somațiilor verbale, un polițist a executat patru focuri de avertisment în plan vertical. Astfel, polițiștii au reușit să îi prindă pe cei doi bănuiți, fiind vorba despre doi minori de 14 și 17 ani, din Reșița. Aceștia au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, fiind cercetați pentru tentativă la furt calificat și furt calificat”, transmite Cecilia Dăneț, ofițerul de presă al Poliției Caraș Severin.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea celui de-al treilea hoț minor și pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.