Moda timişoreană a deschis festivalul Lugoj Clasic. Vezi ce acţiuni mai programează...

Moda timişoreană a deschis festivalul Lugoj Clasic. Vezi ce acţiuni mai programează festivalul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-325344547">
Moda timişoreană a deschis festivalul Lugoj Clasic
Moda timişoreană a deschis festivalul Lugoj Clasic

Festivalul Lugoj Clasic a debutat la sfârşitul săptămânii trecute cu o prezentare de modă susţinută de două creatoare timişorene. ”Liberty Collection” se intitulează colecția vestimentară a Lucianei Matei Plavoșin, care se adresează ”femeii moderne și puternice, independente financiar și sentimental, femeii nevoite să echilibreze viața personală cu cea socială, femeii hotărâte și ambițioase”. Colecția de bijuterii a fost creată de Marieta Pamfil, unul dintre puținii artiști timișoreni procupați de acest domeniu. O colecție bazată pe pietre, pietre semiprețioase, scoici și metal. Prezentarea a fost făcută pe un ambient muzical realizat de Cristina Bejera.

Festivalul a fost deschis de Mezzosoprana Aura Twarowska, președinte al Asociației Culturale Enthousiasmos, organizator al festivalului şi primarul Francisc Boldea. Programul acestui festival care se desfăşoară până în data de sâmbătă 13 august, cuprinde expoziţia de fotografie  ,, Soulmates,, a Oanei Stoian, un recital de muzică sacră Maia Morgenstern într-o înregistrare în exclusivitate pentru Festivalul Lugoj-Clasic şi Silviana Cârdu la orgă, spectacolul de teatru  „În vizită la dl. Green”, recital de muzică sacră în interpretarea artistelor  Aura Twarowska, Monica Szlahotka, Diana Chirilă, Adriana Sârbu, şi a tenorilor  Liviu Indricău, Dorin Mara şi a baritonului Camil Mara acompaniaţi de Corul Ion Vidu, şi „Classic meets Jazz meets Folk“, un spectacol  unde vor fi  intepretate  diverse stiluri muzicale la nai şi pian de către Andreea Chira şi Adrian Gaşpar.

Foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.