Misterul surpării asfaltului de pe strada Musicescu a fost elucidat. Vezi ce...

Misterul surpării asfaltului de pe strada Musicescu a fost elucidat. Vezi ce a făcut un ”meseriaș”

4
DISTRIBUIȚI

musicescu 1

Strada Grigore Musicescu din Timișoara, cea mai lungă stradă din oraș reabilitată, recent, cu 1,6 milioane de euro, a fost distrusă de o intervenție sub carosabil. La ultima ploaie o bucată importantă din stradă s-a surpat, iar miercuri reprezentanții Aquatim au intervenit în zonă.

S-a dovedit că nu era o problemă de canalizare ca urmare a execuției sistemului, ci, din contra, rețeaua care colecta apă a fost spartă și lăsată așa, pentru montarea unor cabluri de curent electric în subteran.


Descoperirea a făcut-o echipajul care a intervenit ieri pe strada Musicescu. ”Cineva a intervenit cu o rachetă cu care a dat gaură pe sub carosabil pentru a trage un cablu de curent. Noi nu știm când s-a făcut această intervenție. Nimeni nu a cerut să comunicăm adâncimea țevilor de canalizare. Cer e că racheta a perforat sistemul de canalizare, de unde apa s-a scurs și a ”spălat” solul nisipos din zonă, astfel că drumul s-a tasat”, a explicat un reprezentant Aquatim.

Oficialii Primărei Timișoara nu au putut oferi informații privind firma care a intervenit cu racheta, dar declară că vor face cercetări pentru identificarea acesteia. În mod firesc, Aquatim ar trebui să recupereze prejudiciul de la aceasta.

 

4 COMENTARII

  1. Ar trebui aflat cine a făcut recepția lucrării greșite. Strict juridic, niciodată nu e vinovat Dorel pentru că Dorel are doar datoria de a da la lopată. Responsabilitatea juridică este întotdeauna la firme de specialitate și la specialiști (în speță, inginerii de pe șantier, cei care au semnat recepția ș.a.m.d.). Trebuie aflate toate aceste nume.

    • Clar ca primaria nu stie…dar ea stie ceva oare?au spart trotuar,alei cei de la cablu mai exact rds si au lasat asa gauri de nu esti atent ortopedie scrie pe tine,dar asa vor muri ca cine sa vada?daca orasul asta este sat fara caini.

    • da esti culea……”Gavril” e nume de manelist?? Sigur ca NU! si atunci de unde vrei sa stie numele tuturor necunoscutilor. :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.