Nicolae Robu, anunț ȘOC pentru cluburile din Timişoara la audiența live pe...

Nicolae Robu, anunț ȘOC pentru cluburile din Timişoara la audiența live pe Facebook. Ce caută edilul liberal acum

1
DISTRIBUIȚI

noname (8) [1280x768]
Nicolae Robu vrea să mute cluburile afară din Timişoara.
Nicolae Robu are o nouă idee trăznită. Primarul Timişoarei a anunţat, în timpul audienţelor live pe care le-a ţinut, astăzi, pe Facebook, că se caută o locaţie în care să fie mutate toate cluburile din oraş. Totul cu scopul ca timişorenii să nu mai fie deranjaţi de zgomotul produs. Edilul-şef a făcut publică această idee în premieră, după ce un cetăţean s-a arătat nemulţumit de muzica prea tare care se aude de la cluburile de pe B-dul Liviu Rebreanu şi i-a scris primarului pe reţeaua de socializare.

Primarul Robu: „Vom asigura mijloace de transport în comun”

„Dacă cetăţenii sunt deranjaţi, trebuie sesizată poliţia şi să se dea amenzi.


Un anumit deranj în oraş există din cauza cluburilor. Vom căuta o locaţie unde să dezvoltăm cluburile oraşului, una unde să nu mai fie perturbaţi cetăţenii. Nu avem încă o locaţie, dar avem nişte idei în analiză. Vom asigura mijloace de transport în comun care să-i ducă şi să-i aducă pe cei amatori de cluburi. Le asigurăm toate condiţiile, vrem ca ei să se simtă bine fără ca alţii să se simtă rău în urma distracţiei lor”, a anunţat Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei a ţinut să reamintească faptul că, din punctul său de vedere, „nu putem avea pretenţia ca oraşul să aibă un iz de spaţiu monastiresc. Auzi clopotele de la catedrală sau de la alte biserici, auzi zgomotul maşinilor şi, în weekend cel puţin, e greu să facem să nu se audă şi zgomotul, muzica de la cluburi. Trebuie să căutăm soluţii de mai bine”.

Nicolae Robu a anunţat că va organiza o nouă audienţă online în luna septembrie.

1 COMENTARIU

  1. Daca pe mine ma deranjeaza duminica clopotele de la biserica si-l sesizez pe domn primar, muta toate bisericile intr-un loc? De cluburi, chiar imi place in weekend sa le aud muzica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.