Nicolae Robu laudă ”prima zi de normalitate între ACS Poli și ASU...

Nicolae Robu laudă ”prima zi de normalitate între ACS Poli și ASU Politehnica”. La ce se referă edilul cu apucături de patron de fotbal

1
DISTRIBUIȚI
Nicolae Robu pare dispus la o concesie importantă la ACS Poli
Nicolae Robu vorbește de ”normalitate” în relația ASU Poli / ACS Poli

ASU Politehnica a susținut ieri primul joc oficial în Liga a II-a pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”. Echipa susținută de galerie a beneficiat și de un sprijin oarecum neașteptat în legătură cu organizarea partidei din partea clubul ACS Poli. Aceste aspecte de bun simț nu au trecut neevidențiate de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care, printr-un comunicat pe site-ul clubului de Liga I, a decretat, cu majuscule: ”IERI -O PRIMĂ ZI DE NORMALITATE ÎNTRE ACS POLI ȘI ASU POLITEHNICA !”.

O parte din logistica clubului ACS Poli a fost utilizată fără probleme de ”Băieții în ghete”, care la rândul lor nu au cerut eliberarea vestiarului echipei de Liga I. Totuși, același lucru s-a întâmplat într-o oarecare măsură și la precedentele două partide oficiale susținute de ASU Poli pe ”Marele oval”. Bineînțeles, în B, cerințele sunt altele iar cei mai în măsură să ofere sprijin erau cei de la ACS Poli, club care își desfășoară aici activitate de patru ani de zile.


Momentul a fost subliniat de Nicolae Robu, autodeclarat susținător al ambelor formații, dar cu emfază pe cea de primă ligă. În trecut primarul spunea că se investește doar în ACS Poli pentru performanță, când aceasta era și ea în eșalonul secund, iar ASU Poli în ligile județene.

”Ieri, 6 august, clubul ACS POLI a oferit clubului ASU POLITEHNICA dreptul de utilizare gratuită a mai multor bunuri ale sale: instalația de publicitate electronică, casele de bilete, mașina pentru intervenții medicale și diverse mărunțișuri aflate în sarcina echipelor gazdă. La rândul său, clubul ASU Politehnica Timișoara, chiriaș al stadionului ”Dan Păltinișanu” pentru ziua de ieri, a permis continuitatea deținerii vestiarului „gazde” clubului ACS Poli, astfel încât jucătorii săi să nu aibă disconfortul de mutare repetată a lucrurilor dintr-un loc în altul”, se arată în comunicatul semnat de Nicolae Robu și postat chiar pe site-ul oficial al lui ACS Poli.

De altfel și cei de la ASU Politehnica au apreciat într-un mesaj pe pagina lor de Facebook sprijinul oferit ieri. ”De asemenea apreciem sprijinul dat de clubul ACS Poli Timisoara în organizarea acestui meci prin punerea la dispoziție a logisticii necesare pentru buna desfășurare a partidei”, au scris alb-violeții din B într-o postare legată și de prezenta celor de la BC SCM Timișoara în Peluza Sud.

ACS Poli și ASU Politehnica au avut însă deja alte legături mult mai importante, necesare transferurilor jucătorilor Marius Marin, Miodrag Todorov sau, mai recent, Radu Motreanu, acum la divizionara secundă alb-violetă. Iar la nivel de conducere cele două cluburi nu s-au războit pentru a rezulta că abia ieri a fost o zi de normalitate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.